Första dagen på praoen idag, praoar på Arken zoo i sisjöns industriområde. Praoa med Mirre och en tjej som heter Danielle hon är faktisk väldigt snäll o vi hade skit roligt hela dagen. Först fick vi börja med att byta mat och städa alla burarna o leka lite med djuren, efter de fick vi gå runt i affären och fixa lite saker vissa lite äckligare än andra men vi överlevde.
Nu är det bara två veckor till så får se vad vi kommer få göra då.




Igår hade jag mys kväll med min syster.
Först gick vi till Markland o köpte godis och dricka för väldigt massa pengar. När vi var på väg dit kom det en liten tjockis pojke o följde efter oss hela vägen till affären, o sen gick med in i o köpte godis o sen gick ut. Men sen när jag o min syrra skulle hem igen satt han utan för affären och väntade på oss och följde efter oss hela vägen tillbaka, skit läskigt men han kanske va rädd för mörkret man vet aldrig.
Iallafall sen när vi kom hem satte vi oss i hennes mysiga säng o kollade på film och tjockade oss. Var hur mysigt som helst måste göras om tycker jag <3

Här kommer lite bilder från igår.



Så snygga e vi xD






Första advent idag!  Kan inte fatta att det är 4 veckor kvar till Julafton, har bara hunnit köpa en juklapp så jag får skynda o köpa resten. Vet att det är lång tid kvar men jag vill vara klar i tid.
Nu känner man att man får lyssna på Julmusik o börja baka pepparkakor, lussebullar o julknäck. Har faktiskt planerat att baka Lussebullar o knäck nästa helg när det är andra advent.
Nu sitter jag o lyssnar på Absolute Christmas 2005 o hjälper till med maten. Sen ska jag o mamma gå ut och kolla p julpyntet.




Har precis läst klart Ljudet av ditt hjärta den tredje boken i Twilight serien av Stephenie Mayer. Dom böckerna är sjukt bra längtar tills jag får den sista boken så kan jag läsa ut den också.  Den andra filmen kom ju ut den 20 och jag var o kolla på den dagen efter. Det var något av det bästa jag sett filmväg vill bara se den om och om igen, har faktiskt tänkt gå o kolla på den igen med en annan kompis som inte har sett den men jag får se hur långt mina pengar räcker.
Men det är verkligen ett måste för dom som inte har läst böckerna att göra det man får veta så mycket mer o det händer jätte mycket man inte får se i filmerna, ni vill verkligen inte missa det.



Hittade några Kläder som jag skulle vilja ha:

Några söta Vantar nu till Vintern

 


















Hittade mycket mer men orkar inte lägga upp och ni kanske inte är så intresserade.


Nu harjag fått en ny blogg som ni kan se. Nathalie hjälpte mig tack för det gumman.<3
Nu har jag suttit framför datorn i ungefär 7 timmar och försökt skriva ett jävla skolarbete som ska vara inne imorgon. Jag har skrivit en sida det är så himla svårt och tråkigt, det handlar om Imperalismen och Belgiska Kongo.
När man gör något som det här hittar man alltid på något annat och göra som kolla tv, baka kladdkaka, gå in på olika hemsidor, kolla kläder m.m. Det är faktiskt sånt jag har gjort dom senaste timmarna när jag igentligen skulle göra klart arbetet. Men nu ska jag skärpa mig och göra klart det så jag inte får en utskällning imorgon.

Här får ni några bilder på hur uttråkad jag är:








Hej Nathalie här!♥

Ny blogg till Rebecka. Fin eller vad tycker ni?
Jag blev faktiskt nöjd med denna. Ska nog börja ta betalt för alla gånger jag får fixa den (a
HAHA!
Eller så är hon kanske väld de, eftersom blogg.se dampade när jag skulle fixa den andra.
Fast jag kan verkligen detta.. & det vet du om sötnos.




Naathaliier.blogg.se ♥