Nu sitter jag i klassrumemt men har egentligen rast för våran matte lärare inte var här så kunde sovit i en och en halvtimma istället så känns lite ovärt att vara här nu...
Men nu är det så och man får göra det bästa av situationen, så jag, Irma och Louise har suttit nere i gatan en stund och sen gick vi upp till klassrummet som vi sitter i nu och kollar konstiga videor på youtube.Fast börjar nästa lektion om 3 min och sen är det LUNCH!!

Men skriver senare ha de!


Jag har ju varit ledig idag som jag sa igår så jag har bara slappat idag. Vakna runt 2 tiden lat som jag är och gick upp och gjorde frukost blev rostade mackor med salami och så läste jag tidningen, tycker faktiskt det är ganska skönt att göra det varje dag så man vet vad som händer i världen, gud va gammal jag känner mig när jag skriver sådant men men.
Annars så har jag träffat Alice och Josse en stund sen har det inte hänt så mycket mer ska sova snart för ska upp klockan 6 imorgon känns inte så najs men så är det när man går i skolan.
Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket och gå och sova men skriver imorgon ni får ha de gött så länge!


Snart är det Halloween och vad ska ni göra då??
Ska ni sitta hemma och vänta på alla småbarn som kommer och knackar på och frågar om bus eller godis? Kanske gå på en läskig röjar fest med goda vänner? Klä ut sig till något skrämmande och gå runt på stan och jaga efter människor och skrämma dom? Eller kanske bara ha en mysig helg med familjen?

Jag vet iallafall inte vad jag ska göra än, men en kompis till mig ska på en "fest" och båfe fira halloween(säger man så?) och fira sin morbror som fyller 21 år så den kanske jag ska hänga med på. Så det blir att klä ut sig till något läskigt fast vet inte hur jag kommer se ut men kommer säkert på något om jag ska dit.

Men är verkligen taggad inför Halloween om jag ska med min kompis för tror jag aldrig har gjort något sånt på halloween utan jag har bara varit hemma med familjen, men det är ju också jätte mysigt men nu när man börjar bli äldre så vill man testa nya grejer och vem vill inte verkligen klä ut sig med konstiga kläder, massor av överdrivet smink och men helt crazy hår en gång om året?
Men jag kommer skriva om det här igen sen när jag vet vad som kommer hända...


Jag skrev ju inget om filmkvällen igår så det får bli nu istället.
Jag var ju på filmkväll i lördags hos Alice med lite annat folk hur mysigt somhelst, men dagen började iallafall med att jag gick upp vid halv 2 tiden (sen jag vet..) och börja göra iordning mig lite smått plus att jag spam ringer till Alice så hon vaknar så hon kan gå hem och göra iordning sig och med. Sen när jag var klar gick jag ner till henne så tog vi bussen till Mölndal och lämna tillbaka några filmer och hyrde nya, köpte lite godis och sånt till kvällen, köpte mat till mig vilket blev sushi och sen mötte vi Peter. Sen blev det och vänta på bussen i 20 skit kalla minuter och så åkte Alice och Peter hem till henne och jag hem till mig för att äta och fixa lite saker. Sen gick jag ner till dom och så kom det lite mer personer och så gjorde vi massa saker lyssna på musik, spela spel, baka cupcakes, tjöta och till slut kolla vi på en film, kommer inte ihåg vad den heter men hadlade typ om vampyrer och en cirkus.

Sen under filmen och efter filmen gick nästan alla hem så var bara jag, Alice och Peter kvar, så vi satte oss framför datorn en stund innan dom följde mig hem vid 3 tiden så var ganska segt när jag kom hem.
Dagen efter på söndagen alltså så åkte jag med Nathalie till Frölunda torg för hon skulle hitta skor men gjorde inte det så vi åkte hem lika snabbt som vi hade kommit dit.

Bilder från lördag..


Alice rotar runt i Kylen


Jag

Julia står och dricker cola..


Peter är fullt koncentrerad på att spela cod...


Jag och en smutsig spegel

Jag och plutt Julia :D


Nelly fick också vara med


För att förstöra lite för Peter när han spela så höll jag på att göra "fina" frisyrer på honom


Nu har jag precis skrivit ett inlägg som kommer komma upp här senare ikväll, men tänkte skriva ett nu om min dag och lite annat.
Dagen har iallafall varit som en vanlig skoldag tror jag. Hade matte på morgonen det är faktiskt inte lika tråkigt som jag har tyckt dom andra åren men det är nog bara för dom man jobbar med tror inte det är för våran lärare för det är ingen favorit precis.. Sen så var det lunch, småföretagande och til sist svenska så det har inte varit några speciella lektioner idag, vi fick spela spel på svenskan vilket som var lite kul. Sen blev det att springa till bussen, bli lite smått utskälld av busschaufören och sen hem. Här hemma har jag inte gjort så mycket suttit och läst min senaste lånade bok och käkat kycklingsallad. Så har ialafall min tråkiga dag varit, och imorgon är jag ledig så det blir att sova länge sen städa och plugga...

En annan grej som jag såg idag är att Nelly.com har en JÄTTE stor höst rea och det fanns hur mycket saker somhelst som jag vill ha, men det tråkiga är att mamma har gett mig köpförbjud så blir tyvär inga kläder/skor för mig (gråter inombords) så får försöka undvika att gå in där och plåga mig själv men kommer säkert göra det ändå..

Men som sagt kommer det förhoppningsvis upp ett inlägg här vid 22.00 om jag gjorde rätt så gå in och kolla då för nu ska jag tvätta av mig sminket om en stund och lägga mig i sängen framför tvn!


Heej folket!
Är ni pigga den här regniga söndagen eller är ni som jag skit trötta och vill bara vara nerbäddade i sängen med en bra film?
För just nu är det precis det jag ska göra, ligger i sängen och ska snart sätta på: Stomp the yard2 homecoming.



Det var en av 6 filmer som jag hyrde igår. Hade ju "filmkväll" med några kompisar igår så jag och alice hade stått i videobutiken i kanske en timma oc försökte hitta några bra filmer som båda ville se och hitta någon som vi inte hade sett innan eller hade hemma. Sen så hände det lite mer saker men tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om det senare idag med lite bilder och sånt det låter bra va?

Men nu ska jag som sagt kolla film så hörs vi senare ha det så bra!

Nu har jag äntligen kunnat ladda upp videon så här kommer den...


Nu har jag kommit hem från en lång men mysig dag med mamma.
Börja dagen med att jag nästan försov mig till skolan, vakna 10 min innan bussen gick så sprang upp ur sänge klädde på mig sminka mig och sen sprang till bussen. Sen var första lektionen Turism och resor men det var ganska najs satt bara och skrev på ett spännande arbete, efter det hade vi Företagsekonomi med snabb genom gång sen filmtajm, lunch och till sist engelska innan vi sluta för dagen. Då tog jag bussen till Mölndal och mötte först Emma och sen Mamma så gick vi och åt sushi, sen gick vi och kolla skor, köpte två par sjukt snygga skor och sen åkte vi till bibblan,sen lämna av Emma hemma så åkte jag och mamma och hälsa på mormor en stund innan jag åkte hem till pappa där jag nu sitter.
Men Emma kommer hit snart (blir verkligen aldrig av med henne)  ;) så ska vi äta skaldjur och mysa och sen ska jag gå och lägga mig hyfsat ctidigt idag är verkligen skit trött...

Bilderna på skorna gör verkligen inte dom till rättvisa så mycket snyggare i verkligheten!!

 


Nu är det så här att jag har en vän som heter Nathalie Roos som jag tycker om väääääldigt mycket. Hon är en av mina bästa vänner och hon finns alltid där i vått och torrt.
Det är så här att hon har spelat in en låt, mest på skoj och för att veta hur det va, men jag tycker iallafall att hon är skit duktig det var ändå första gången hon spela in en låt och hon var super nervös.. Men jag tänkte iallafall lägga upp den här plus en liten video som jag har gjort..

Vet faktiskt inte hur hon kommer reagera för jag har för mig att hon inte blev så nöjd och att det kommer vara massa bilder på henne i den här videon och det kommer hon inte tycka om tror jag, men ska ha kvar den hela tiden om inte hon säger att jag ska ta bort den för det är ändå lite hennes privatliv men vi får hoppas att hon gillar den för det är tanken med allt det här men man vet aldrig med henne :P

Men videon är iallafall till dig Nathalie tycker du är sjukt underbar och får mig alltid på bra humör när jag är nere.
Jag kommer alltid finnas här för dig ovasett tid på dygnet är bara ett samtal bort. <3


Nu är det så här jag skrev det här inlägget för ungefär 3 timmar sen och tänkte lägga upp det när videon hade laddat klart men bara för min j*vla dator har något problem så stängdes den av när det var 2 % kvar så har fått börja om nu... Så tänkte så här att jag lägger ut texten nu så kommer videon förhoppningsvis imorgon om inte Nathalie har stoppat mig...
 

Förut när jag var på väg hem mötte jag pappa precis vid våran brevlåda med en hel hink full med krabbor som han hade fått av Marstrand-Helge, väldigt snällt av honom vi ska egentligen få hummer av honom men han har inte fångat tillräckligt med det så vi får nöja oss med krabbar men det är ju super gott det med!
Så pappa ställde sig direkt vid spisen och börja koka krabba.

Imorgon blir det då först skolan till ungefär 12.55 sen åker jag till Mölndal och träffar mamma och äter en sen sushi lunch på en av våra favorit restauranger sen ska vi åka och köpa skor till mig och åka till biblioteket sen hem och gå ut med Lykke och sen åker jag och Emma hem till pappa och har en mysig skaldjurskväll.

Och på lördag ska jag och några kompisar ha filmkväll förhoppningsvis, kommer nog bli skit kul som det brukar bli när vi umgås och sen på söndag har jag ingen aning om vad jag ska göra men kommer säkert på något annars blir det slappar dag..


Pappa och två av Krabborna..

Tog bort det jag skrev förut av vissa anledningar...

Bild från sista veckan i 9an..

Tjenixen vakna för en stund sen av att hunden låg och putta på en och ville komma ner från sängen, så det var lika bra och gå upp och börja göra i ordning sig. Är ledig från skolan idag så det är ganska najs eller vi har friluftsdag och ska simma men man fick välja på att göra det idag eller vara ledig och göra det någon annan dag så jag valde att vara ledig.
Så jag ska gå och duscha snart sen ska jag snabbt till bibblan och kolla om dom har en bok och sedan vidare till Malin och umgås med henne och lilla Theo.

Men nu hinner jag inte skriva mer men skriver nog senare idag när jag kommit hem...


Tja sitter och tittar på Indiana Jones just nu som ni ser på rubriken, och käkar vindruvor. Var ju på bio förut idag och såg Dumma mej med julia, den var inte så bra som jag trodde den skulle vara nästan det ända roliga mi den var dom gula "gubbarna". Men efter bion va slut så gick vi in på Liseberg en stund och kolla men va inte så roligt där så vi gick snabbt ut igen. Sen åkte jag med henne till Mölndal och höll henne sällskap där tills hennes buss kom och sen åkte jag hem igen. Har varit jätte mysigt att umgås med Julia idag va verkligen ett tag sen det hände, men vi träffas på Tisdag igen ska följa med till hennes stall och träffa min bebis charly!! och kanske äntligen få mitt paraply som vi alltid glömmer!!

En annan sak jag har tänkt på är att kanske börja med dans.. Men vet inte riktigt, känner mig så j*vla klumpig och stel. Men får se hur jag gör ska prata med lite folk och se va dom säger ni får gärna också berätta va ni tycker :)

Julia och hennes dans grupp




Hann inte skriva igår för hade massa att göra men får berätta idag istället. Det blev ingen fika igår för det kkom upp mssa saker så jag kte och handla med pappa efter skolan, sen när jag kom hem så städa jag lite så det blev fin och snygga för syrran har ju tjejmiddag hemma hos pappa nu. Sen kom Emma över så hade vi skaldjurs kväll och kolla på Dobidoo va jätte mysigt. Sen efter färgade jag Emma hår så nu har hon mörkbrunt hår med lite rött i skit snyggt!

Men nu sitter jag hemma hos mamma och ska äta middag med henne och pappa så det kommer nog bli jätte mysigt, vi har suttit ute på balkongen och pratat och nu ska vi äta skaldjur igen (super gott).
Sen skulle vi kolla på något tråkigt program får se om jag ska sitta med elr göra något annat. Men imorgon blir et bio med Julia, josefine kunde inte föjla med men det bli nog bra ändå..

Men nu ska jag hjälpa till med maten skriver imorgon igen!

Jag och super söta Irma!!

Var bara tvungen och lägga upp det skämtet i det förra inlägget, mamma skicka det för några dagar sedan till mig och som jag har skrivit brukar hon skicka roligt/gulliga saker till mig som även min storasyster gör. Men tycker det är lite kul och lägga upp sånt på bloggen så andra kan få ta del av det också.

Annars idag har det inte varit så spännande hade ganska kul i skolan men kändes ganska tomt Irma var hemma och var sjuk så har varit väldigt tyst och lugnt men märkte att jag har fått mer gjort. Men imorgon är hon tillbaka och då ska vi ta igen det vi har missat!
Imorgon börjar man vid 8 så får gå upp klockan 6 vilket som är ganska segt men man vänjer sig, sen efter skolan ska förhoppningsvis jag och tjejorna till stan och fika som jag sa igår och sen hem och ha skaldjurskväll med pappa och avundsjuka Emma men kommer nog bli mysigt.

Men nu ska jag gå och fixa "middag" det blir rostad macka med svin go salami är för lat för att göra något annat plus att jag har varit sugen på det jätte länge...



Jag just nu hittade min blåa mössa i en låda i klädskåpet som jag har letat efter, nu är det bara mina mysiga rosa vantar som ska hittas!!


Nu sitter jag och kollar på Zorro, har sett den flera ggr men fanns inget bättre och titta på. Men ska snart gå och duscha och sen sova så jag orkar upp imorgon.
Gjorde iallafall provet förut om någon är intresserad, gick nog ganska bra kommer inte få sämst betyg i klassen iallafall. 
Men sen har det inte hänt något speciellt idag jag och Irma har klagat större delen av dagen för det har varit kallt, vi har varit trötta och har haft ont någonstans men tror folk sluta lyssna på oss efter ett tag så gjorde inte så stor inverkan..
Imorgon börjar jag med datorkunskap vilket betyder att jag får sluta tidigare på dagen :D
Träffade Lilla Julia på bussen och va kul och träffa henne, det var länge sen vi träffades så vi bestämde att vi ska på bio på söndag och se Dumma mig den verkar super rolig och dom så gula gubbarna (?) är ju jätte söta!
Men nu har jag fullt upp hela helgen, på fredag ska jag och några tjejkompisar in till stan och fika sen på kvällen ska jag och pappa ha skaldjurskväll så det ser man fram imot, sen på lördag ska jag och pappa till mamma på middag för Emma ska vara här med några av sina tjejkompisar så hon slänger ut oss, och sen på söndag ska jag ju på bio. men kommer bli en mysig helg med vänner och familj.

Men som sagt så ska jag gå och duscha nu men skriver imorgon ha det!


Nu var det länge sen jag skrev igen, vet inte varför jag inte skriver så ofta är nog lat som alla säger...
Men idag är jag iallafall ledig från skolan så det är ganska skönt, har bara degat framför tvn och ska snart börja plugga igen inför mitt prov som jag har imorgon. Det är inom ämnet Turism och resor så får hoppas det inte är så svårt men det är väldigt mycket att läsa, 60 sidor i boken och 4 A4 papper med glosor men det är bara och bita ihop och plugga.
Men tror inte det har hänt något speciellt dom här två veckorna Julia har haft tjejmiddag, var super mysigt vi åt tacos och kollade på Alice i underlandet, sen så har det bara varit skola sen har jag nästan inte orkat göra något annat på dagarna.

Det här blev ju inte ett så roligt inlägg men men ni vet att jag lever nu iallafall, men jag skriver imorgon förhoppningsvis om jag orkar