Nu sitter jag i skolan och förbereder mig för en gruppredovisning som vi ska ha om en halvtimma. Det är lite små nervöst men tror alla är det. Efter skolan så ska jag in till stan med tjejorna och fika en stund och sen hem och umgås med Julia. Men har inte så mycket annat och säga, skrev ju inget igår men det va bara för jag verkligen inte hade någonting att skriva om för det var bara det vanliga skolan...

Nu är det avklarat och bestämt!

Till sommaren ska jag få följa med underbara Julia och hennes föräldrar till Cypern. Vi ska till den del som heter Fig Tree Bay som är en av de populäraste platserna på Cypern. Tror vi ska åka den 13 Juni och vi ska vara borta i 8 dagar. Men det kommer mer info om det här längre fram för det är ju ändå lite mer än 6 månader kvar. Men jag längtar verkligen och hoppas att tiden går fort, och blev verkligen glad över att jag får följa med.
Det kommer nog bli skit kul!





Har lånat tre bilder från fritidsresor.se på det hotellet där vi ska bo.

Ni sitter jag i skolan och har småföretagande.. Inte det roligaste direkt, läraren går egenom ett prov som inte jag har gjort och sen ska vi fortsätta med företaget som jag hatar. Men den här lektionenslutar 13.25 och sen har vi svenska men det blir nog inte roligare för vi ska göra exakt samma sak som vi gör nu.

Fast på torsdag är det redovisning och sen är det slut!

Nu sitter jag och käkar frukost, lite sent jag vet men så blir det när man vänder på dygnet. Tror inte jag åker hem till mamma idag för kommer nog inte hinna dit innan Emma åker och då är det nästan ingen idé. Men får fira Ibbe någon annan dag.

Men jag ska nog försöka göra lite skola arbete idag om jag orkar annars får jag se vad som händer.

Imorgon börjar skolan (buhu) men det är bara att bita ihop och längta till nästa lov . Får se hur man kommer orka nu när dom har ändrat vårat schema så mycket så vi kommmer sluta sent och börja åtta nästan varje dag så ser inte fram imot att gå upp klockan sex varje morgon men vad ska man göra?

Men jag ska äta klart nu och sen se om jag orkar börja med skolarbetet eller om jag gör det senare idag men ni får ha et så bra!


En osminkad jag just nu med min goa juice!

Ställde mig precis på vågen och såg att jag hade gått upp 3 kg! Vet att det är en töntig grej att bry sig om men jag bryr mig väldigt mycket om vad jag väger och jag har aldrig vägt över 50 kg så blev väldigt förvånad över att jag hade gått upp 3 kg på en vecka så jag väger 52kg nu vilket är för mycket enligt mig... Så nu blir det inget godis, chips, skräpmat, dricka och andra onyttigheter förutom kanske på lördagar. Ska försöka äta nyttigare för jag känner att jag behöver det för min hälsa och inte bara för min vikt, ska även försöka övertala pappa om att vi ska börja med GI mat och skippa saker som rött kött, potatis, vit pasta och liknande saker. Man ska inte äta något av det när man kör GI förutom rött kött men ska försöka trappa ner på det för det är dåligt för andra saker.

Även fast jag vill börja med GI tror jag att det blir jobbigt för jag är väldigt kräsen när det gäller mat, jag äter nästan bara skräpmat och fet mat så fattar egentligen varaför jag inte väger mer än vad jag gör. Men även om jag äter fetmat äter jag inte så mycket så kanske är därför men många tycker jag är konstig för jag gillar inte mackor och normal mat om man säger så och förutom skräpmat gillar jag dyr mat som skaldjur, mögelost, sushi, svamp, kött, oliver, parmaskinka och liknande grejer så det är två helt olika saker.

men jag får se hur det här går för jag måste verkligen ändra mina matvanor för dom är verkligen inte bra men kanske skriver mer om det här speciellt om jag får bra resultat!




Har suttit och försökt lära mig min nya bildmaskin... Inte det lättaste kan man säga. Har gjort det som står i användarhandboken men blir ändå inte bra. Har lyckats få ut tre bilder med färg men ser inte alls ut som orginalen utan den är bara en del av bilden med och så är den randig och har fel färger. Och nu orkar jag inte fortsätta för det är något fel på en färgpatron så måste fixa det så gör det en annan dag.

Men annars idag har det inte hänt så mycket, pappa kom och hämtade mig vid två tiden så åkte vi och hälsade på farmor en stund, sen hämtade vi en dator och åkte hem. Skulle egentligen träffa lite kompisar med blev inte så, så ska nog göra i ordning vid mitt sminkbord nu har fått lite nya saker så ska se var det får plats och försöka städa upp lite så det inte ser för j*vligt ut som det gör just nu.

Imorgon ska jag hem till mamma en stund och fira Ibbe som fyller 19 år så ett stort grattis till honom i förskott!

Så här blev bilderna. Men ser att dom är randiga och att inte hela bilden är med. Orginalen är på mina vänner Alice (Den första) och Julia (De två sista)






Idag har jag som sagt umgåtts med Julia. Mötte henne vid spårvagnen vid två tiden så gick vi hem till mig så käka jag snabbt och gjorde iordning mig, sen åkte Jag, Emma och Julia till 4-gott och köpte varsin tjockisgodispåse och åkte hem och kolla på den senaste Harry Potter filmen. Eller jag och Julia gjorde det så gjorde Emma något helt annat. Men filmen var ganska bra fast ett dåligt slut så nu längtar jag efter den sista filmen och får hoppas på att den är lite bättre. Men den vi såg nu va i ganska dålig kvalite men det är ju bara för den bara finns på bio nu så får väl se den någon gång igen med bättre kvalite.

Men det var inte så mycket mer som skulle vara intressant att skriva idag så får se vad som händer imorgon!


Tjabbatjabba, Emma här !!
Måste bara säga att jag HATAR detta bajsvädret, kommer det aldrig sluta snöa och bli sommar?
Jag saknar värmen, solen och bara ben, jag bara längtar tills att man kan slänga bort alla tjocka kläder.

Men nu ska jag hoppa i säng med Ibbe ;)
Puss i ljumsken


Nu ska jag försöka börja skriva här igen. men kan berätta lite om vad som har hänt under den tiden som jag inte har bloggar..

Julavslutningen

Våran klass började vid 10 tiden på morgonen och då hade vi julklapps utdelnining, hade sån hemlig tomte så det va inte många som visste vem man fick julklapp av men den som köpte till mig hade väldigt dålig smak. Fick gott och blandat fast sura och dom smakade inte så bra om man säger så, men Ibbe gillade dom så gav dom till honom istället. När alla hade fått sina julklappar kom treorna och våorna in till oss så delade vi in oss i grupper och gjorde någon musiktävling och om jag ska vara ärlig var inte det de roligaste vi gjorde den dagen. Det sista vi gjorde på dagen var att kolla på en musik grej som några klasser plus några lärare hade gjort. Några av dom som sjöng fva sjukt bra och andra inte lika bra, men lärarna va så dåliga så det blev roligt.. Sen blev det kaos när vi skulle på bussen för edt var minst 30 ungdomar som skulle på samtidigt och det är inte så att man ställer sig i kö och väntar snällt utan man kör med armbågar och knuffas för att komma först och få sittplats, sen blir det inte bättre när det var en idiot chaufför som hatade barn som körde bussen, var faktiskt några som fundera på att kapa bussen när busschauffören var borta men blev inte så.

Julafton
Den firades med familjen hemma hos pappa med massa julmat, Kalle Anka, paket och mys. Fick inte så många presenter men det har sina anledningar men lite av det jag fick var: pengar, presentkort, godis, body butter, biokort m.m

Middag hos Malin
Dagen innan nyår var jag, pappa, Emma, Ibbe och Mamma hemma hos Malin och hennes familj och käkade middag och delade ut dom sista julklapparna för de va inte med på Julafton. Var jätte mysigt och det var super god mat! Sen så fick jag ju träffa älskade Theo som jag inte träffat på super länge och fick leka lite med honom. Julklapparna som jag fick då var t ex presentkort, filmer, nagellack, örhängen m.m. Jag gick även egenom Malins fulla gaderob och hittade en tunika som jag hade på nyår.

 

Nyår
Då lagade jag och Alice middag så kom Josefin, Josefine och Rasmus dit och käka. Det blev kyckling med mozarella,salami, tomat och basilika och en sallad till det va super gott och till efterrätt chokladmouse. Efter det satt vi och snacka massa och spela spel och sen kom Julia och hennes kompisar en stund och vid tolvslaget gick alla ut och kolla på fyverkerierna och skålade.

 

Sen har det inte hänt så mycket mer som är intressant att skriva vad jag kommer på nu. Har umgåtts med mina underbara kompisar det mesta av lovet, varit i stan med Emma och Ibbe och köpt lite nya saker och bara tagit det lugnt.

Men idag har jag varit med Josefine och Fredrik större delen av dagen, suttit hemma i Josefines sjukt snygga lägenhet och snackat om allt och inget och drivit lite med en tjej från Fredriks mobil (a). Sen när Fredrik drog hem gick jagoch Josefine till Nodstan och köpte varsin varmchoklad och kanelbulle och sen gick vi till 4-gott för Josse skulle köpa godis innan jag åkte hem.

Och imorgon ska jag träffa underbara Julia som jag inte har träffat på super länge!! Vi ska kolla film, käka godis,ta massa kort, mysa och snacka om en skit rolig grej som vi förhoppningsvis ska göra till sommaren men kommer berätta mer om det längre fram!

 

Men nu tycker jag att jag ändå har skrivit ganska mycket så hoppas ni förlåter mig för den väldigt tråkiga pausen jag har haft men blir förhoppningsvis ändring på det!

 

En schleten jag just nu