Kom hem för en stund sen, så nu har jag ätit pappas goa korvstroganoff o fixat lite grejer. Ska snart börja städa annars blir pappa sur, men det känns som jag städar hela tiden men det kanske e för min gaderob e golvet enligt mig men e ju mycker enklare så
Men innan var jag ju med Nathalie, vi drog ner till ungdoms med hennes lillasyster för alla skulle boka tid så jag fic en tid den 9 augusti känns som det är väldigt långt fram. Efter gick vi till coop för Natha skulleta legfoto o sen lämna vi Issa vid bussen o gick o mötte Johan o satt o prata med honom sen gick vi upp till Brattås där Svante o Bawan var o umgicks med dom en stund innan det blev för kallt så vi gick o tog bussen till Balltorp där Natha gick till sin farmor o farfar o jag åkte hem.

Men har varit väldigt mysigt idag fast det har varit konstigt väder så vi får hoppas att det blir bättre imorgon då ska jag träffa Alice o få massa kläder från hennes moster (De gillar vi!) o sen träffa Peter som jag inte har träffat på 3 veckor! Han har varit i USA men kommer hem nu så sa bli kul att träffa honom, han har varit saknad!



Har precis kommit hem till Nathalie. Hinner precis blogg innan vi ska iväg igen. Innan vi kom hit va vi i stan o kolla runt lite o snart ska vi ner o fixa legkort till Natha o sen till ungdoms.
Efter får vi se vad som händer vi ska nog träffa lite kompisar elr nått sånt, men skriver kanske senare ha de!


Idag har jag varit med Nathalie större delen av dagen. Först åkte vi till Willys o köpte hårfärg till hennes lillasyster o käka på Donken snabbt sen upp till henne o färga Issas hår o käka efter åkte vi o bada i Tulebo fast det var väldigt kallt så blev bara ett snabbt kvällsdopp men var ändå skönt. Vi träffade också Musse, Svante, Filip, Tobbe och Bawan o kollade när dom spela fotboll vid brattåsskolan. Sen blev det bussen o små springa hem i regnet. Men har varit en jätte mysig dag o hoppas att det blir lika mysigt i morgon.

Men nu ska jag gå o borsta tänderna snart o sen gå o lägga mig så jag orkar upp i morgon..


Gammal bild

Igår var jag o Alice på förhandsvisning på Eclipse så himla bra va den! Är nog den bästa av dom tre filmerna som finns nu. Det är spänning, romantik, action och lite humor.
Men dagen började med att vi åkte till kållered o lämna tillbaka lite filmer sen tog vi tåget in till stan o väntade tills Jonas skulle komma o lämna våra biljetter. Sen var det bara o ställa sig o köa tills det var insläpp. Var ju onumrerade biljetter så va tvungen o köa tidigt så man fick bra platser, men vi var ju där 3 timmar innan insläppet för vi skulle träffa Jonas så vi var först i kön. Satte oss på rad 7 där de e såna "lyxstolar" o så fick man dricka o popcorn till filmen.
Men jag längtar verkligen tills den kommer ut på dvd men kommer ju ta en stund innan den gör det för den har ju inte ens kommit ut på bio än...


Imorse vakna jag 9 o gjorde i ordning mig o tog bussen till Nathalie vid 10. Vi satte oss på busshållplatsen o väntade på att hennes familj skulle komma o hämta oss o så prata vi med en "trevlig" gubbe.
Sen åkte vi till Kungälv o skulle då flyga Tandem så himla kul var det! Var skit nervös innan nästan skaka men sen när man var uppe i luften var det så himla maffigt. Var ungefär 300 m upp så man såg ända bort till Marstrand.
Om ni får chansen o göra något sånt så måste ni ta den, det är en chans i livet o man vill inte missa det.
Och alla överlevde så dt var ju också bra, fast hände lite saker när folk skulle starta/landa som var lite roligt men inget farligt.

Kommer lite bilder, men har fler på facebook för dom som vill se.










Jag och Nathalie bestämde oss för att åka till snipen idag, men vi tröttnade på att sitta i bussen, så vi hoppade av vid askimsbadet istället.
Förtsa gången som jag var där men dit ska vi igen va väldigt mysigt o bra vatten. Och det var mitt första dopp iår o glad över att det var i havet!
När man gick i vattnet var det kallt men så e dt ju nästan jämt men sen blev det jätte skönt så vi låg väl i runt 10 min o sen gick vi upp o sola o störde alla andra med våran (dåliga) musik.
Så klart när man är med Nathalie o badar ska hon göra något dumt förra gången dränkte hon mig nästan men den här gången kasta hon sand på mig så den var överallt till och med i örat men sånt e inte ovanligt när man e med henne


Men det händer mycket spännande saker just nu.
Imorgon ska jag med Nathalie o flyga "fallskärm" typ, kommer bli super kul om jag vågar göra det...
Sen på måndag ska jag o Alice på förpremiär på Eclipse, så himla glad över det!!
Sen får vi se vad som händer resten av veckan ska förhoppningsvis till Gustav på fredag o stanna tills söndag men måste prata med honom om han svarar nån gång den skiten.

Bilder från idag<33





Firades med lite släktingar hos pappa. Det var jag, pappa, mamma, Emma, Ibbe, Malin, Thomas, Farmor o Theo.
Dagen började klockan 10 så gick jag upp o gjorde ordning mig o duscha sen började jag laga mat o städa o hjälpa pappa med flaggspelet o sånt.

Sen vid 2 kom alla o då åt vi go mat o prata o hade det allmänt mys. Dom stannade tills 7 ungefär o sen när dom hade gått gick jago pappa ut på gården o prata med lite grannar o sen kom Julia upp en stund o kolla film med mig. Vid 12 följde jag o pappa henne hem o sen gick vi hem o så prata jag med lite kompisar på msn innan jag gick o la mig.

Bilder från igår











Igår var jag o tog spruta på Östar o diskutera svaren på mitt blodprov (kan berätta mer om det när jag vet mer..).
Tog 40 min att åka dit o 40 tillbaka ganska segt att sitta på en spårvagn så länge ensam.
Efter så åkte jag med Alice till stan en snabbis, hon skulle träffa sin moster o så skulle jag köpa en present till min syster som vi firar imån. Sen när jag kom hem kom Julia hit så fick träffa henne har inte gjort det på super länge för hon har ju varit i Turkiet o degat. Hon var super brun o hade med sig överaskningar! Jag fick två armband o en Ed hardy tröja!! Den älskar jag bara, så himla fin!!
Vi satte oss i vardagsrummet o kolla film, bilder, käka kärleksmums o prata om vad som hade hänt under veckan, sen gick vi ner till Alice en stund o sen drog jag hem.

Idag har jag städat massa hemma o sånt. Sen när pappa kom hem åkte vi o handla inför imorgon när släktingarna kommer hit. När jag kom hem baka jag tårta som vi ska ha imorgon ska fira Emmas fördelsedag också har inte gjort det än så då blir det chokladtårta med jordgubbar.
Sen så käka jag o pappa kött o majskolv o efter gick jag ner till Alice o hämta mitt spel o nu sitter jag framför tvn o kollar på sex and the city o ska snart sova.

Min snygga tröja o mitt osminkade jag..



Nu sitter jag i "klädskåpet" hos mamma o skriver lite snabbt. Vi åkte inte o gymma/sola idag utan vi gick o satte oss på en restaurang uppe på axel dahlströms istället. Var väldigt mysigt, kag käkade kebabpizza o mamma ostnachos.
Imorgon ska jag iallafall sola på morgonen o sen åka o ta spruta...

Men ska gå o sova nu så jag orkar upp imorgon!

Gammal bild på mig


Klockan tre i natt fick jag ett sms av Julia, och i de stod de att hon var hemma. Sen ringde hon precis o berätta lite om hennes resa o att hon hade fått en kille sparkad från hans jobb :P
O det har hänt massa spännande saker så ska förhoppningsvis träffa henne imån o kolla på alla bilder o få höra resten av sakerna. Det som är lite dåligt är att jag egentligen skulle fått åka med på den resan men blev lite missförstånd mellan mig o mamma så det blev inte så den här gången men får hoppas på nästa!

Annars idag har det inte hänt så mycket ska snart göra i ordning mig så kommer mamma o hämtar mig så ska vi göra lite ärenden innan vi åker till gymmet o tränar o solar, sen så ska vi äta Sushi tror jag.

Julia<33


Dagen började med att jag vaknade klockan 10 o började göra iordning mig sen tog jag bussen till Kållered o satte mig utanför Sportlife o väntade på Nathalie. Sen när hon kom gick vi in o bytte om o körde sen ett sånt skit jobbigt cykelpass i en halvtimma. Tror jag aldrig har svettats så mycket, men jag klarade inte av att göra vissa saker som att stå upp o ha i mycket motstånd för jag fick så himla ont i mina skit knän, men mitt mål blir att i slutet av sommaren ska jag kunna göra hela passet utan att fuska.
Sen när jag kom hem vilade jag lite o sen när pappa kom så bakade jag Kärleksmums som blev skit goa!
Tror jag har kommit in i sånt stadium där jag bakar hela tiden, har gjort det ganska mycket det senaste.

Men nu ska jag vänta tills pappa e klar med maten o se om Julia hör av sig, hon ska ju komma hem idag från Turkiet förhoppningsvis o måste träffa henne då har saknat min fru <33

Gammal bild

Nu ska jag o Natha snart gå ner till bussen o åka till stan o köpa min tröja om den finns.
Innan idag har jag bakat scones till frukost till mig o pappa o sen stdat lite.
Men skriver nog senare i kväll...

Orka inte ta nån bild med kameran så blev två dåliga med camen..



Blev ingen grill igår. Var skit trött så jag var hemma i stället o laga lite mat o slappa.
Idag vakna jag av att Alice ringde mig, hon hade tråkigt o ville ha sällskap å jag åt o bytte om sen gick jag ner till henne en stund. Sen när jag kom hem gjorde jag lite saker pappa bett mig om te.x diska o vattna blommerna. När pappsen kom hem lagade vi mat blev sallad o grillat kött, skit gott o till efterrätt blev det Ostbricka o kex.
Så det har inte hänt så mycket idag o imorgon måste jag in till stan o se om jag kan hitta en tröja som jag har letat efter, så får se om jag kan hitta nån som vill följa med :)



Nu sitter jag hos Natha o väntar på att hon ska bli klar så hon kan köra hem mig.
Har inte hunnit skriva på några dagar för att jag har haft fullt upp.

I förr går var jag, Alice o William på bio o såg The Bounty Hunter, den var hyfsat bra lite små rolig men e nog ingen man kommer se igen. Sen när filmen var slut vid 11 åkte vi till Wille för att hämta lite saker, plus så blev jag o Alice "utskällda" av hans grannar. Sen hämtade Monica oss så åkte vi hem till Alice o kolla film o käka nudlar innan vi gick o sov, elr dom sov jag var vaken sov 2 timmar på den natten.

Igår när alla hade vaknat kolla vi en till film sen gick jag hem o bytte om o käka frukost sen kom Nathalie o hämtade mig så åkte vi hem till henne. Så gjorde vi lite olika saker på dagen te.x åkte ner till Donken o köpte varsin glass o sen åkte vi först till Café Skåne o köpte varsin baugette o sen gick vi till Åby vallen för att kolla när Sebastian skulle spela match o träffa massa pers. Var en väldigt spännande match fast dom hade en så jävla dålig domare han dömde helt fel och till fel lag, gav massa gula kort till Fässberg för ingenting och ett rött för en bara nudda motståndaren. Så det var nära att bli lite bråk ibland men annars var det en kul match.
Efter åkte jag o Natha hem till henne för att byta om för vi skulle till Bergsjön o träffa lite kompisar men precis när vi kom så skulle dom dra så vi åkte till Lindome o träffa Kalle en stund istället o sen så åkte vi till Stretered o träffa Johan o Rasmus innan vi åkte hem o sov hos henne.

Så det har hänt ganska mycket dom senaste dagarna o har nästan inte varit hemma alls o idag ska jag bara hem o byta om o duscha o sen åker jag o grillar med lite kompisar i Slottskogen.

Plutt Nathalie<333


Passade inte Felix igår för deras bil paja så dom kom ingenstans lite tråkigt men hitta andra saker o göra. Gick ut o träffa Alice, jocke kunde inte för han va o träna lite tråkigt. Men jag o Alice gick ut med Candy (hennes kompis hund) så vi gick riúnt hela Balltorp, stanna o snacka lite med Emil o sen gick vi o lämna Candy o åkte till Mölndal o träffa William. Vi gic runt lite o sen satte vi oss i parken o snacka tills klockan blev 12 o sen åkte jag o Alice hem.

Idag ska jag, Alice o Wille på bio om vi hittar nått roligt o se. Sen ska jag nog sova hos henne sen.

Väntar på att Malin o Tompa ska komma o lämna Felix som jag ska passa idag, men dom e lite sena för dom har problem med bilden så får hoppas att det löser sig snart bilen e helt ny också.
Sen när Felix har kommit ska vi ut o Träffa Alice o Joakim o umgås med dom.

Men nu ska jag städa lite o sen göra mig iordning innan dom kommer men kanske skriver ikväll igen..


Ett tag sen jag skrev nu men har inte orkat.
Det har hänt lite olika saker i veckan. I torsdags var jag hemma hos Mailn o umgicks med henne o lilla Theo, vi gick på promenader, satt o prata o hade det allmänt mysigt.
I fredags hade jag, Emma o Mamma lite mys hemma med räkor, musslor o avokado med röra. Klantig som jag är så skar jag sönder hela tummen när jag skulle skära avokado så den e omplåstrad nu, gjorde j*vligt ont..

I lördags var jag först i Frölunda med Fredrik, vi skulle hitta ett par leggings som jag har velat ha ett tag. Men hitta inte dom där men köpte iallafall två nagellack innan vi åkte vidare till Nordstan o köpte dom där istället sen följde jag med när han skulle äta o sen drog jag hem. Haha va faktiskt ganska kul o tvinga med honom i nästan alla tjej affärer som fanns där, men tror inte han led så mycket av det. Sen när mamma kom hem åkte vi ner till stan o käka på Ches Amis, så himla mysigt e de där, sen mötte jag Alice o Josefine vid 4-gott o köpte lite godis o sen åkte vi till Bergakungen o mötte Jens där o va med honom o Josse innan min o Alice bio börja. Vi såg Sex and the City 2 den va faktiskt bra.

Idag har jag inte gjort så mycket har varit o solat o sen gymmat med mamma, men blev inte så länge för jag börja må dåligt.
Imorgon ska jag passa Felix en stund o sen kanske träffa nån kompis får se.

Bilder från veckan..







Hade tråkigt när jag vänta på bussen...




har glömt säga att i måndags var jag, Alice o Blondi på bio o kollade på Prince of Persia. Den var faktiskt ganska bra, den va ganska spännande fast ganska dåligt animerad ibland. Det var inget vi planderade att vi skulle göra utan var en spontan grej vi gjorde. Börja med att jag o Alice "kidnappa" Blondi i skolan o tvinga honom va med på våran sista lektion sen åkte vi hem till mig o lämna min väska o tog med oss nudlar till mellanmål som vi käka hos Alice, och medansvi var där o så kom vi på att vi ville gå på bio så vi satte oss framfördatorn o försökte enas om vilken det skulle bli vilket inte var lätt så det blev lite bråk innan vi enades. Så fick vi skjuts till mölndal, tog vagnen därifrån till korsvägen o så köpte vi varsin baguette innan vi gick till Bergakungen i ös regnet. Efter filmen fick vi skjuts hem av Blondis mamma väldigt snällt av henne.

Men imorgon åker lillskiten till Usa i 3 veckor lite tråkigt att inte få träffa honom men men får hoppas att han har de kul där :D


Igår var sista dagen i grundskolan för mig då...Det är både roligt och ledsamt, roligt att ha sommarlov o sen börja gymnasiet o få nya vänner o hitta nya äventyr, ledsamt att lämna många av dom underbara människorna som man lärde känna under dom tre åren men får försöka hålla kontakten med dom! Kommer sakna vissa lärare som har varit några av dom bästa lärare jag har haft.. Kommer sakna så många men vissa är det ändå skönt att slippa..

Men innan vi splittrades hade alla nior en avslutnings fest, och det var den perfekta slutet! Vi åt, drack, prata, skratta, sjöng, grät och dansa. Det är en kväll man kommer minnas föralltid, det skulle inte kunnat bli bättre nästan. Vi dansade tills alla svettades o humöret var på topp ända till slutet.

Dom här tre åren som har gått kanske inte har varit de lyckligaste men dom stunder som har varit bra har varit några av dom bästa! Så taack alla för dom här åren vi har haft o hoppas ni kommer ha det bra i framtiden<333



Bilder finns på Facebook!!


Dagen började med att jag o några till skulle till Näset o sola men tyckte det var lite för kallt så Jag, Alice, Johanna o JoeC åkte in till stan istället o kolla på det stora vattenkriget som var där, o så klart kommer det två idiot killar o sprutar ner oss med vatten fast vi satt bredvid allt.. Sen blev vi hungriga så vi gick o tog ut pengar o sen gick vi o satte oss på en restaurang vid vasa platsen kommer inte ihåg va den heter man hade väääldigt gó mat o va ändå hyfsat billigt o super mysigt, tror vi satt där i två timmar o prata.
Efter åkte vi till Mölndal o kolla när Julia dansa, Ken Ring sjöng (Han va as grym!), olika band o mycket mer. Var jätte mysig träffa många goa människor där också som man intebruka träffa. Måste Tacka Wille för han kom med tröja till mig också frös som fan.








Igår så hade vi klassensdag i Slottskogen. 20 grader, sol o underbara människor. Vi kom dit vid halv 11 o dom flesta gick nog runt 3. Under den tiden grillade vi, hade vatten krig, umgicks o hade det allmänt mysigt.

Det var Alice som startade vattenkriget, hon började kasta vatten på mig så sprang vi runt sen kom Tobias också o tillslut var nästan hela klassen med på vattenkriget förutom några tråkiga som satt bredvid men det ska väl alltid finnas såna. Men tror att alla som var med blev typ dränkta, det gick att krama ur min tröja från vatten i typ en timma efter vi hade slutat o hela jag var blöt.

 

Sen när alla hade gått åt olika håll så åkte jag hem till mamma o bytte kläder o sen vidare till Frölunda o sola innan jag åkte hem o grilla med pappa. Efter jag hade käkat drog jag ner till Alice där Blondi också var så satt vi o prata ute på balkongen tills JoeC o josse kom. Så vi grilla lite, satt o myste o prata innan vi gick in o flumma som vanligt. Innan dom följde mig hem gick vi runt Balltorp på en liten nattpomenad o sen var jag väl hemma runt ett tror jag.

Idag har jag inte gjort så mycket städat o tagit det lugnt, har typ bränt sönder mina lår o axlar så gör skit ont när jag rör mig. Men sånt får man ta när man har varit ute i solen i några timmar.

Men här kommer lite bilder från igår o bild på hur brun jag har blivit..























Syns inte så bra men om man kollar på mina ben ser man en linje där mina shorts var igår så där e ja vit o resten röd.. 

Man ser linje efter mitt llinne på min axel..


Nu var det 3 dagar sen jag skrev, har varit lite seg dom senaste dagarna o har hänt lite privata saker så han inte haft ork att skriva.
Men i måndags så var ju jag o några till o kollade när Julia dansade i Kungälv så hilma grym var hon och hennes grupp men allvarligt va höll dom andra på med? Dom var inte ens nära Julias grupps talang! Sen i slutet så var den nån konstig musikal? Fatta inte varför den skulle vara med den var bara väääääääldigt tråkigt och dåligt, o det hjälpte inte att det satt några små tjejer bakom oss o höll på att prata ständigt..

Sen igår så spelade vi brännboll dom sista två lektionerna uppe på ett berg med klassen elr det var en äng som låg uppe på ett berg. Och så klart skulle jag skada mig med min otur. Var så här att när jag skulle springa mitt första varv sträckte jag till hela låren så det gjorde så j*vla ont, o dum som jag var strunta jag i det och sprang ett till varv fast jag hoppade på ett ben i slutet o efter det gick jag o satte mig med Mirre o Liz på sidan för kunde inte röra benet så jag satt där när dom andra spela o sen när vi skulle hem fick jag halt ner o sen hem. Det blev iallfall lite bättre senare så jag åkte med mamma o handla blommor o sen åkte vi till gymmet där jag gick o sola o mamma gick o träna.

Och idag har jag varit med Alice, JoeC, Julia och josse i stan. Vi gick till Cybetekk för Alice skulle fixa sitt snagg och Josse skulle fixa sin utväxt efter det drog JoeC och Julia till nordstan o vi andra åkte o handla inför grillningen med klassen i slottskogen imån.

Från dansen i måndags..