Nu sitter jag och kollar på The legend of the seeker och ska snart gå och duscha och göra iordning mig för jag ska på tjejmiddag och Julia.
Men igår var jag ju på Kapten Röd med några kompisar på Liseberg och det var hur bra somhelst! Alla var på bra humör och man dansa, sjöng och skrek, så hade ont i hela kroppen efter det men det var värt det. Men skriver kanske när jag kommer hem eller så skriver jag i morgon.

Här kommer två kort videor med väldig dålig kvalité och bilder kommer senare..





Nu ligger jag i sängen och snorar och kollar på Jamies Amerika. Både jag och pappa börjar bli sjukare så det är lite jobbigt för ingen av oss orkar laga mat eller nått så det blir bara något enkelt. Men som alla andra dagar så har det inte hänt något speciellt idag. Skolan som vanligt och sen när jag kom hem somna jag framför tv en stund tills min syster ringer o väcker mig, prata med henne en stund innan min äldsta syster ringer också så får jag prata med henne medans jag bakar kladdkaka.

Sen måste jag gratta min syster Emma och Ibbe som förlova sig igår på ett vääldigt gullligt sett, får se om jag kommer skriva några detaljer om det, är ju ändå mitt privatliv man ska läsa om här inte hennes. Men grattis iallafall eran söta människor så får jag se ringen imorgon!!

Imorgon är det också Kapten Röd så är väldigt taggad för det! Ska in med några goa kompisar men kommer säkert träffa många fler där inne.

Här får ni en video som jag snatta från Julias blogg, det är något som vi båda skulle vilja göra men får nog aldrig chansen till det.



Nu sitter jag i sängen och lyssnar på Thomas Järvheden och bloggar lite sen ska jag nog kolla på Idol, det ända som är roligt med de programmet är början sen är det inte kul längre enligt mig.
Det har inte hänt så mkt idag annars, hade skit kul i skolan idag iallafall men det blir ju så när det finns goa människor att skoja med. Sista lektionen hade jag Turism och resor och då satt jag och Lukas o flumma hela tiden, först satt vi o skrev massa skit på Antons facebook och sen när han märkte det så satte vi oss och kolla roliga klipp på youtube. Men vi gjorde iallafall det vi skulle göra också fast bara på ett roligare sett.

Slutade kvart i fyra och det var då det verkligen ös regna och blåste ute så innan jag hade hunnit till bussen var mina byxor helt blöta, paraplyt halv trasigt och jag frös som f*n, och så klart slutade det regna när jag satt på bussen och blev sol i stället men sånt får man väl ta.

Men nu ska jag som sagt kolla på Idol o försöka värma mig fryser som bara den!


Det haglade också tydligen pappa hade tagit kort..


Nu ska jag gå och sova så jag orkar upp klockan 6 imorgon!!
En liten tråkig sak är att jag har varit sjuk hela helgen och är fortfarande lite krasslig men nu har jag tydligen smittat pappa också så han mår lika dåligt som jag gjorde, men det kommer säkert gå över snart. Jag kan inte vara sjuk för vi håller på med ett stort arbete i skolan som jag inte kan ligga efter med, plus att jag ska på Kapten röd på liseberg på fredag så då kan man ju inte gå runt och snora.
Men nu ska jag som sagt sova men skriver förhoppningsvis imorgon så ni får ha det så länge!!

Nu skriver jag igen,har ju inte gjort det på länge men kommer inte skriva massa ursäkter för ni har redan hört dom. Men har som jag har sagt innan att jag har fått massa klagomål från folk att jag skriver för lite och det vet jag själv så ska verkligen försöka skriva mer men blir säkert inte så ofta.

Men annars idag har jag varit i skolan som vanligt och där har det inte hänt så mkt. Regnade som bara den imorse så var bara att ta på sig varma kläder och sätta upp håret i en knut, så man såg i inte så vacker ut idag.

Men på tal om att se bra ut, det så har jag och flera andra tjejer i min klass haft den disscussionen om kläder vad man ska ha på sig i skolan. Förut när man gick i 9an och neråt kunde man ha på sig vad man ville och välja om man skulle ha smink eller inte, om man skulle ha håret i en slarvig knut eller bara vara helt ofixat men nu när vi har börjat gymnasiet så känner sig många tjejer nästan tvingade att ha på sig "fest" kläder varje dag för att passa in. Dom känner inte att dom kan ha på sig mysbyxor och en tjocktröja och inte ha något smink för alla kommer kolla ut dom.. Jag bryr mig inte om sånt, jag skiter nästan helt vad folk tycker och tänker om mig men många tjejer gör inte det. 

Så hur tycker ni det ska vara ska man kunna se ut hur man vill nu när man börjat gymnasiet och slippa bli utkollad eller ska man klä sig som om man ska på fest varje dag och passa in som alla andra??

En schleeten bild på hur jag såg ut idag..


Nu är jag tillbaka på bloggen igen! Har varit ganska segt med upptaderingen har jag märkt, vilket många andra också har vilket jag har fått höra ganska länge nu. Som ni har sett gästblogga Julia här tidigare idag och hon förklara ju varför. Men jag har haft mycket nu när skolan börjat så har inte hunnit skriva och sen när jag kommit hem är jag alldelles för trött. Men det tar väl ett tag innan man kommer in i rutinerna att gå o lägga sig tidigt.
Har ju lovat er ett inlägg om Hindås tror jag lägger upp det i morgon så det blir lite text och massa bilder. I veckan har det inte hänt så mycket, var i stan med Josefine o Irma igår va väldigt mysigt o så köpte jag en nagellack som jag velat ha hur länge som helst, sen idag så börja jag skolan klockan 8 med turism och resor var ganska segt eftersom jag nästan inte känner någon i den kursen nästan hela min klass läser Historia A men får väl lära känns folk i min kurs. Sen hade vi någon annan kurs som jag inte kommer ihåg vad den hette men där skrev jag iallafall klart mitt arbete så det va skönt att slippa skriva det i helgen, efter detr skulle vi ut till sjön och grilla med tvåorna och treorna och lära känna dom vilket gick sådär. Alla tyckte det var pinsamt och tråkigt så vi lärde inte känna varnadra så bra men men det kommer väl. Men vi fick sluta vid tolv tiden så det var ganska skönt så när jag kom hem somna jag i soffan en stund o sen städa jag tills pappa kom hem o så åkte vi o handla o så kom mamma hit på kvälen o grilla.

Men imorgon ska jag hem till mamma o bo där över helgen så ska nog bli mysigt o umgås lite med henne och storasyster. Kanske ska jobba på söndag också får se vad jag orkar. Men nu ska jag snart gå o lägga mig men ska försöka skriva det inlägget om Hindås imorgon annars får ni påminna mig.

Här är nagellacket jag köpte föresten fast köpte ett rosa, så himla coolt fast lite dyrt..Det blir som man ser på bilden lite sprickor elr ur man ska säga, så man målar bara på en bas färg sen målar man över med det här nagellacket och efter 30 sec så blir det som på bilden.

haha, hej :) Juliadarling här Rebecka har ju inte bloggat på ett tag. Jag sa till henne det för circus en kvart sen, men då sa hon att hon var för trött idag.. hon hann inte riktigt med :P så då föreslog hon att jag kunde gästblogga! men lugn bara! hon kommer tillbaka ikväll. Just nu e hon och handlar ;D

Idag fick jag sluta skolan tidigt! halv2! ååh vad det var skönt att bara kunna ta tåget från Kungsbacka utan att behöva stå hela vägen till Kållered! okej, det va ganska mycket folk på tåget.. men det var inte så farligt. hihhhi
Idag hade jag också min första danslektion på skolan! super! vi hade balett.. och det ska jag säga! det var en jobbig uppvärmning! men det var lite roligt att prova på.. har aldrig dansat balett innan.. :D

Wiie nu kom hundarna hem! hihh måste dra nu! men ha det gött! ♥
Love, Juliadarling