Idag har jag varit i stan med Alice, Josse o Emma. Köpte ett par nya jeans o tog hål i örat.
Så är super nöjd.
Emma o Josse köpte hur mycket saker somhelst, o Emma har bestämt sig att pierca läppen så nu får vi bara se om hon vågar.

Imorgon är det då nyår o det ska firas med vännerna hemma hos en av töserna.
Eller först ska jag till Kållered o träffa Nathalie vid tre ungefär, sen åker jag hem till Alice o gör mig iordning sen vidare till stan o se på fyrverkerier o till sist hem till en kompis där det blir nyårs firande hela natten.
Har försökt övertala en av mina killkompisar att följa med imorgon som jag inte träffat på ett tag men han är bara tjurig o tråkig när man pratar med honom, så han får väl hitta på något annat när vi andra har kul den tråkmånsen.

Men nu har jag inget annat att berätta. Får se om jag hinner skriva något imorgon kommer ha fullt upp hela dagen. Puss på stortån.

 


Nya Jeans.


Slappar dag idag. Varit hemma o städat, duschat o degat i sängen. Men det är alltid gött att göra nån gång ibland.
Imån ska jag till stan med Alice o Josefin o shoppa inför nyår plus att ta ett andra hål i örat.
Vill köpa ny klänning o nya skor men mina föräldrar tycker att jag har tillräckligt med det, Men hur kan man ha det?
Tycker faktiskt det alltid är bra att ha ett par extra klackskor eller en extra klänning eller vad tycker alla andra tjejer i världen?

Men nyår ska firas med några vänner så det ser jag verligen fram imot. 

Men nu ska jag fortsätt se på scareface o se om vi har något gott att äta hemma. 
Puss på näsan.


Har precis kommit hem från Frölunda-Färjestad matchen nu, jobbade ju där.
Det var sjukt kul att springa runt där med Nathalie o sälja Matchprogram. Fanns helt underbara människor som kom fram skoja med en, o vi fick sålt massvis med program så nu har jag hur ont i armarna somhelst med det är värt det.
Vill gärna göra om det, va verkligen en upplevelse plus så tjänar man ganska bra på att jobba, kommer få pengarna om några dagar hoppas jag.
Vi skulle få se matchen om man ville men ingen orka, det tog väldigt mycket på krafterna när man skulle bära runt alla programen o springa fram o tillbaka överallt.

Fick lite gratis saker också o gratis är ju alltid bra :D

 Här är då: Frölunda tröja, Fanta, dricks som man fick av super snälla människor o brickan som man va tvungen att ha så man kom in.


Länge sen jag skrev nu men har inte haft tid eller ork. Men kan berätta vad som har hänt den senaste tiden.
Farmor fyllde år dagen före julafton så grattis till henne.
Fira jul med Mamma, Mormor, pappa o Syrran. Sen på annandan med pappa, Malin, Thomas, farmor o Syrran.
Gustav har kommit tillbaka till göteborg över julen träffade han i en timma ungefär skulle träffat han i fredags men då dissa han som vanligt.

Idag har jag iallafall varit på frölunda med Julia. Köpte en stickad polotröja o ett linne med döskallar på. Sen när jag kom hem träffade jag lilla Nathalie en stund.
Imorgon blir de att jobba på Ullevi när frölunda-färjestad spelar så det blir nog roligt.
På onsdag ska jag till stan med Alice o leta Nyårs klänning o förhoppningsvis ta hål i örat.

Men det var allt jag har att säga för den här gången så puss på rumpan.


Sista dagen i skolan idag på hösterminen.  Känns j*vligt skönt, slipper skolan tills den 11 januari.
Idag var det då lektioner som vanligt eller vi spelar spel o kolla film. Sen efter så åkte jag hem o fixa i ordning mig o tillbaka till skolan igen för avslutning. Där var det julklapps utdelning för dom som hade med plus massa tjöt o sånt. När vi hade slutat o fått våra betyg drog några hem till Alice o hängde där en stund, fast jag drog hem ganska tidigt orkade inte vara kvar. Har tagit lite bilder får se om jag lägger upp dom senare ,var ganska många flumm bilder.
Imorgon ska jag åka o bada med två kompisar, kommer nog bli väldigt mys eller jag hoppas det. Efter det vet jag inte vad som händer men det blir väl att vara med några kompisar.
På lördag är det jul pyssel med Emma o Pappa, kommer bli hur trevligt som helst. Ska klä granen, julpynta,lägga in sill (som är Usch), baka knäck o ny kola som tog slut väldigt snabbt förra lördagen o kanske om pappa e snäll så ska vi göra Julskinka.
Pratade med Storasyster precis dom har redan klätt granen o julpyntat, o imorgon ska dom göra julskinka så det blir många samtal till pappa för dom har inte klurat ut än hur man ska göra, men den blir säkert mums.

Har ni sett att det snöar föresten? Har gjort det hela dagen, hoppas det gör det hela natten så det blir fint till imorgon. Det negativa med snö är att det blir så kallt. Kollade på termometen förut o den visa minus 5 grader, hur kallt somhelst.
Men nu ska jag sova. uppstigning tidigt imorgon så Puss å kram på alla <33


Lucia idag! 
De känns som jag har skrivit nästan samma sak i dom tre senaste inläggen men jag har inte ett så intressant liv så det får bli så.
Men idag har jag varit hos stora syster o Thompa rompa o hälsat på. Det var inte så mycket julpynt uppe än men det kommer nästa vecka så jag får se om jag kan komma dit innan jul o se på allt fint.
Annars idag har jag inte gjort så mycket, gjort klart mammas julklapp o sen bara suttit vid datan. Snart blir det middag o sen promenad med lilla Josefin i det kalla vädret.
Kan inte fatta att det är sånt skit väder varför kan inte bara snön komma? Det är mycket mysigare.
Men nú ska jag kolla klart på mitt program o sen gå o äta så alla får ha en bra kväll. KramKram

Idag har jag bakat hela dagen med stora syster, höll på i flera timmar med massa olika godsaker.
Lite av dom sakerna som vi bakade var: peppaekakor, lussebullar, knäck, kola, ischoklad m.m.
Vi passade också Felix så han hjälpte till o var jätte duktig.
Nu på kvällen har jag haft myskväll med pappsen o syrran, kollat film, ätit godmat och tjötat. 
I morgon ska vi hem till min äldsta storasyster o kolla på deras julpynt, var jätte länge sen jag var hos henne.
Men nu ska jag snart gå o sova så alla får ha en mysig lördagkväll o inte vara uppe för länge, är ju lucia i morgon. KramKram.


Ganska slapp dag idag sista dagen på praon idag kommer nog sakna alla där, dom var hur goa som helst skämta runt o var jätte snälla, men jag kommer nog gå dit snart igen o hälsa på o köpa grejer till djuren. men annars idag har jag suttit hemma med pappa o tittat på film o ätit pappaspizza som är väldigt mums. Min äldsta syster har skällt på mig för jag inte har skrivit på länge så får väl skriva lite nu så hon blir nöjd.<3
Igår träffade jag en kompis och löste våra dumma bråk så nu är vi kompisar igen och har lagt allt sånt bakom oss hoppas jag.
Imorgon ska jag baka med pappsen och Syrran, blir massa olika godsaker plus så ska vi passa Felix så han får också vara med och baka. Men nu har jag inte så mycket mer att säga så alla får ha en mysig fredagsnatt så puss puss på er alla.


Andra advent!

Idag har jag och Julia varit i stan och handlat julklappar. VI åkte in vid 12 ungefär och gick runt o kolla i massvis med affärer, jag köpte nog mest julklappar fast jag hade minst pengar men man handlar väl smart.
Julia hittade en skit söt T-shirt med kakmonstret på till sin Kusin, ville också ha en men hon tog den sista den lilla skiten.
Sen när vi hade bestämt oss att det inte fanns något mer att kolla på i stan drog vi till kållered istället och köpte resten där.
Sen när vi hade sagt hejdå och jag hade kommit hem började jag slå in alla julklappar och det tog ju en stund. Sen fick jag hjälpa storasyster att möblera om sitt rum som hon gör 20 gånger om året men om hon är nöjd får väl jag också vara det.

Imorgon börjar praoen igen så får se vad som händer då, men det är faktisk ganska roligt förutom när vi får bära tunga saker.

Förut hörde en person av sig som jag är lite små sur på så jag får se när jag har tid att träffa denna och reda ut allt. Men det kommer säkert lösa sig vill säga dom sakerna jag tycker så får vi se hur personen reagerar på det och om den fortfarande vill prata med mig efter.  Men ni behöver ju inte veta så mycket som detta så vi släpper de nu.

Nu sitter jag här i mörkret och har precis pratat med min äldsta storasyster vill träffa henne snart det var länge sen. Men nu måste jag sova så godnatt alla trevliga människor <3


Första dagen i december idag inte så långt kvart till jul.
Idag var också andra dagen på praon. Miriam var sjuk idag så det var bara jag och Danielle där. Så klart blev det en jobbig dag. Först så matade vi djuren och städade lite, sen skulle vi packa upp 3 pallar med hund och katt mat, säckarna vägde ungefär 15 kg styck så den sista pallen var ganska jobbig men vi klarade det. De två sista grejerna vi gjorde var att gå ut med hundarna och sen sätta ihop två katt klätterställningar.

Gammal bild på mig tagen av Nathalie <3