Här kommer lite mer snyggis bilder på pappa kanske inte många som e intresserade men gör det mest för att djävlas med honom




Näst sista dan i skolan idag, känns ganska skönt. Nu kan man vila upp sig så man e redo för dom sista veckorna.
Men har inte hänt så mycket idag, i skolan var det Engelska grammatik prov o det gick nog år helvete, de är nog det som jag är sämst på i skolan, det o matte.

Sen hemma så har jag halv sovit o har precis tagit ett skumbad så är lite piggare. Undra hur det kommer gå med mitt hår nu, min plattång "sprängdes" i förr går så den går inte att använda nu.

Men mitt i allt det här så måste vi ju säga ett STORT GRATTIS till Josefin som fyller år idag. Den lilla plutten är ju 16 nu som många av oss, Men ett stort grattis till dig hoppas du har fått en bra födelsedag<33

Gammal bild på mig o syster<3

Min dag idag har inte varit så händelseri kmen ändå mysig. Skolan först inget speciellt, sen efter åkte jag hem till mamma o gjorde mig i ordning för vi skulle på nån grej på Sportlife men när vi kom dit var hon som skulle träffa oss sjuk så vi åkte o fika istället o köpte lite saker som mamma behövde.
Sen hem till mamma igen, beställde mina kläder äntligen o umgicks med Syrran o fåglarna tills pappa kom och hämta mig vid 10 ungefär. Så nu sitter jag här o ska sova snart e skit trött.

En annan sak är att min pappa har kommit på hur kul det är att ta konstiga kort på ssig själv med min kamera så ska skapa en egen kategori för dom bilderna så ni får se hur vacker han e :P


Har inte hänt så mycket idag försov mig till skolan så jag missade två lektioner lite klantigt, men får skylla på Felix som höll mig vaken hela natten kunde inte sova den lilla skiten.
Efter skolan så åkte jag till sjukhuset för att ta spruta igen o få veta mina provsvar, men så klart hade dom tappat bort dom elr något så får veta det inom 1 och en halv månad. Nu när jag har varit hemma har det inte hänt så mycket elr har inte orkat göra så mycket har varit jätte seg dom senaste dagarna.

Men ska sova snart så jag orkar upp i morgon och inte försover mig...

Den här vackra bilden på min pappa hittade jag på min kamera när jag kom hem :P

Var på filmkväll/tjejkväll igår hos Alice. Vi kollade lite tv o flumma runt som vanligt. Skulle egetligen komma lite fler personer men dom kunde inte så vi blev 4 stycken tjejer men det var också väldigt mysigt.

Idag har jag inte gjort så mycket slappat o nu passa jag Syrrans hund Felix så det blir at gå ut på promenad med honom snart o sen hem o mysa framför tvn.

Här kommer Två bilder från igår o två från idag..

Kom en lite rolig fråga igår när Josefine så dom här "chipsen" igår..
Ska vi äta makaroner!?


Josefin o Josefine :D <3



Sööta Felix <3


Och Biff pappa<3


Det här blir ett litet försenat Grattis till Thomas som fyllde år i onsdags. Missade att gratta honom då e jätte ledsen för det men han förlåter mig om jag ger honom en grym present, så nu måste jag bara komma på vad han ska få.
Men ett stort Grattis till dig Thomas o lovar att nästa år kommer jag inte glömma det! Om jag gör det (vilket jag inte ska) så lovar jag att inte mobba dig på hmm... en månad??

GRATTIS Thompa-Rompa <3


Det förra inlägget var inte så seriöst ville djävlas lite med Teo för han klaga på mig o Josse. Vi kom inte så långt på arbetet men tror inte det är många av dom andra som har gjort de heller.

Annars idag har det inte hänt så mycket, tråkigt i skolan som vanligt. Efter skolan drog jag hem till alice för att smaka på desseterna som vi gjorde igår. Blev en spontan grej som jag, Alice o Josefin gjorde. Det blev Citronpannacotta, Moccamousse o Choklad doppade jordgubbar. Var skit gott så det kommer vi nog göra om igen.

Lite bilder på dom goa grejerna











Sitter på kemi lektionen o ska egentligen jobba med teodor o dom andra i gruppen med vårat arbete men orkar inte finns mycket roligare saker att göra så gör det istället. Det är något arbete om energi elr nått.
men får gå o fortsätta med det nu :D

Har börjat må dåligt igen, har skit ont i halsen gör så ont så jag kan knappt prata, äta eller dricka. Så då får man börja käka halstabletter igen.
Försov mig imorse så jag missa matten men vi hade vikarie så det hände nog inte något viktigt då.
Sen hände det inte så mkt mer i skolan idag, hejade på min klass när dom spelade dans vollyboll mot 9c och vi vann så klart med 2-0. Sen så var min lärares 3 söner med på våran idrott dom va la 10 elr något o så fick dom möta lite pers från våran klass o C i basket o dom var verkligen jätte duktiga.

Men efter skolan drog jag till stan med Nathalie o var där i några timmar o flumma runt som vanligt.
Nathalie köpte lite grejer kommer inte ihåg vad o jag köpte iallafall ett par örhängen blev inte mer än så.
Sen när jag kom har jag inte gjort så mycket ätit o degat i sängen med datorn..

Men nu ska jag gå o lägga mig o hoppas att min hals blir bättre ni får ha det bättre än mig kramkram


Var ett litet tag sen jag skrev nu. Men har varit upptagen o har inte haft så stor lust att skriva hänt andra saker som varit viktigare.
Men nu ska jag försöka skärpa mig o börja skriva igen.

Igår var iallafall jag, Emma o Mamma på Göteborgs Operan o kollade på Guys and Dolls, trodde faktiskt den skulle vara bra men blev faktiskt lite besviken. Man hörde inte riktigt vad dom sa o det var ingen fart i den.
Men det var väldigt duktiga skådespelare o vissa scener var ganska roliga.

Idag har jag varit hemma o hjälp Emma att städa o möblera om, plus så fick jag en stor glasvas i huvudet när vi skulle flytta ett skrivbord gjorde ganska ont, har fått en liten bula men annars e det bra nu.

Imorgon ska jag åka o gymma med lilla mamma o sen hem till pappa igen o där vet jag inte va som händer kanske får leta upp någon att umgås med om jag orkar annars göra klart lite skolarbeten.

Blev inte så många bilder tagna igår men här e ändå tre stycken.

Emma<3


Operan


Biljett


Fan va jag vill ha Navelpiercing!!
Min kompis var precis i stan o tog det o nästan alla andra har det.
Tycker det är orättvist, min syrra ska få göra en tatuering så varför kan inte jag få ta hål i naveln? Om man ångrar sig är det bara o ta ut den men om man gör en tatuering sitter den för livet. Jag menar inte att min syrra inte ska få göra det men det är ändå orättvist, våran mamma säger att vi ska få göra sånt när vi blir 18 men min syrra är bara 17 o mammas andledning till att hon får göra det nu är att det ska "läka" till sommaren men en sån liten tatuering som hon ska göra läker typ på 2 veckor elr mindre så tycker det är skit dåligt...


Blev ingen bild på det jag bakade igår men glömde helt bort det. Tyvär kan jag inte lägga upp någon idag för det finns inte så mycket kvar av den.
Men idag har jag iallafall varit i stan efter skolan med Nathalie o köpt lite saker o gått runt o pratat.
Har varit jätte mysigt förutom att nu har jag så j*vla ont i fötterna för jag har gått i klackskor inte så bra o göra i flera timmar.

Men jag hittade en ny rouge borste, ett jätte gulligt linne, ny foundation o en foundation borste.
Vi blev sminkade av en skit rolig tjej också inne på Åhlens hon va jätte duktig o det var hon som visade vilken foundation som man skulle ha, fast hon o Nathalie mobbade mig hela tiden men men lite skoj får man väl ha.

Här är grejorna jag köpte

Just nu håller jag på att baka "kärleksmums". börjar blir mycket bakning nu men tycker det är roligt o är en bra sysselsättning när man inte har något bättre för sig o göra.
Ni får se resultatet senare när det är klart.

Hittat lite random bilder på olika tjocka djur o djur med mat o olika drycker..














Idag har varit en riktig slö dag suttit hemma framför tvn o kollat film. Nathalie kom förbi i morse o hämtade sina pengar som vi äntligen fått från jobbet vi hade för 3 månader sen.
VIll jätte gärna baka så kanske ska gå o göra det snart om vi har alla saker hemma så ni får ha det så bra kanske skriver senare

 


Har varit hos Alice idag o vi har tagit lite olika bilder på mig, o nästan alla är jag jätte nöjd med.
Men här kommer några av dom kan tyvär inte lägga upp alla för det är alldeles för många.






























Nu e jag hemma från dansen som var jävligt rolig. Träffa massa trevliga personer o dansa hur mycket somhelst.
Det börja vid 7 o slutade halv 10. Är jätte trött nu har inte varit stilla på dom här två o halv timmarna bara sprungit runt o dansat.
Men som sagt e jag jätte trött så ska sova nu ha det.

Idag hade vi dans i skolan på morgonen lärde oss Bugg, vals och foxtrot va skit kul. Trodde faktisk det skulle vara jätte tråkigt o jobbigt men det var det verkligen inte.
Ikväll är det dans i Möllan med några andra skolor o det kommer nog bli lika kul.
Men nu ska jag gå o äta o byta om men kanske skriver något mer när jag kommit hem igen.

Nu är jag klar med socker kakan o middagen o båda sakerna blev skit goda! Så nu e jag mätt o belåten o ska försöka värma mig fryser så himla mycket. Men har inte mer att säga just nu kanske skriver lite senare..

Misslyckad Sockerkaka men go


Middag Tacogratäng m.m

Håller på att göra sockerkaka nu, hoppas den blir bra. Kikade in i ugnen förut o den ser inte ut som den ska men den blir nog god. Det är ju inte utseendet som räknas är ju smaken.

Annars idag har inget speciellt hänt varit i skolan o när Emma kommer hem ska jag hjälpa henne med maten.

Men ni får se på en bild när sockerkakan är klar om den inte är helt misslyckad

Har varit o köpt nya brillor idag som jag har checkat in ganska länge skit snygga enligt mig, o så hitta jag några jeans leggins, ett nytt linne o lite mer grejer som jag ska köpa när jag får mina pengar. Tar hur lång tid somhelst att få dom. Gjorde jobbet i december men har inte fått pengarna än är lite irriterande. Men dom säger att jag ska få dom inom dom här veckorna så får ju hoppas på de.




Min mamma och min älsdsta syster brukar skicka lito olika gulliga/ roliga melj till mig. Så kanske ska lägga upp lite olika bilder någon gång ibland så ni får se dom också fast ni har nog sett det flesta.

Här kommer iallafall lite bilder på olika söta djur som mamma har skickat till mig..






















Har ni märkt att det har varit helt underbart väder idag? Börjar kännas som våren håller på att komma, satt o väntade på bussen förut o det var riktigt varmt i solen. Längtar verkligen tills man kan gå ut i shorts o linne utan att frysa röven av sig.

Men annars idag har det inte hänt så mycket. I skolan fick vi reda på att vi ska dansa pardans på torsdag först på morgonen i gymnastik salen med några som ska lära oss olika danser som bugg o lite vals o liknande o sen vid 7 på kvällen tror jag ska vi vara i Möllan med några andra skolor o dansa där, hoppas det blir roligt o tror faktiskt det blir det med dom rätta personerna.

Sommaren<3

Som ni ser har jag en helt ny design.. Det är underbara Julia som har gjort den o jag är super nöjd. Jag fatta inte hur man gör sånt så mina kompisar har gjort det åt mig. Men som sagt är jag super nöjd o om jag vill byta någon mer gång ska jag självklart fråga Julia eller Nathalie som har gjort den innan.

Var på filmkväll igår med lite personer, var skit kul förutom en liten grej som hände som ni nog märkte i det senaste inlägget. Men det är inget jag vill skriva om så mycket här.
Men annars var det jätte roligt, vi kolla film o snacka o flumma runt som vanligt när vi har filmkväll.. Vi va 9 pers tror ja inte så många som vi brukar vara men va roligt ändå, beställde hem pizza fan va svårt att göra det mitt i natten föresten, men vi köpte iallafall 3 pizzor o delade på sen drog väl alla vid ett halv, två tror jag..


Innan alla folk kom när vi sminkade oss



















Hur fan vågar du att säga något sådan är du helt du i huvet eller??
Du har redan förlorat så jävla många så varför håller du fortfarande på att vara så jävla falsk?
Jag klarar inte av när man håller på så, du borde fan skärpa dig o verkligen tänka igenom det du säger innan du säger det..

Idag har jag varit med William, va riktigt mysigt o väldigt flummit. Först efter skolan åkte vi till 4-gott o köpte massvis med godis o 2-liters cola som vi knappt rörde sen hem till mig o kolla på 2012 och Avatar, snacka o tog massa roliga kort.
Har varit jätte kul men vi såg inte så mycket av filmerna satt mest o snacka o mobba varandra.. På tal om Avatar, ni som har sett den vet ju att det är ett stort svart djur i början ungefär, visst är inte det samma "ras" om alla dom små som attackerar honom på natten? Jag o Wille hade en ganska lång diskusstion om det och jag vet att jag har rätt men han vill inte erkänna att han hade fel. Men vem håller ni med mig eller William?

Men här kommer lite bilder från idag, tror han kommer bli sur på mig när han får se dom men får leva med det :P
Jag bjuder på bilderna tror ingen av oss blev så nöjd med dom men ska försöka hitta några som blev lite bättre.

Hade lite mer men dom kanske inte ska visas för allmänheten..

















Har jag små fötter??


Attack!!



Idag har varit en ganska rolig dag. Hade Biologi prov som jag tror gick bra, svarade på alla frågor förutom tre tror jag. Efter skolan åkte jag, Alice o Josse till Mölndal för att ta ut pengar och köpa lunch. Det blev Kina mat för dom och Sushi till mig. Sen drog vi hem till Alice o kollade igenom massa gamla bilder från vi va 6 år och uppåt. Hur såg man ut egentligen? Tur att det har blivit bättre med tiden. Men ska lägga upp lite bilder från idag te.x bilder på Josse med tupperat hår hon ser ut som ett troll..

Jag idag..


Mina snygga krukor jag gjorde i bilden xD


Och min snygga anka hade ingen fantasi..


Josse med ett räkchips i käften??


En tupperad Josse o jag

Det är ju dags för Bikinisägong snart förhoppningsvis, o jag har kollat runt på olika affärer o hittat några jag tycker om men vad tycker ni??

1.
 

2.


3.


4.


5.


6.


7.



Idag har varit en hyfsad dag, förutom att lite saker har varit jobbigt. Men de va vissa roliga stunder också, kommer visa några roliga bilder från Klassrådet som jag tog förut på Fredrik o Josefin när vi flumma lite.
Efter skolan drog jag hem o slöa framför datorn o så kom pappa o lämna mitt linne som jag har längtat efter så det får ni nog se imorgon.







Sista bilden blir på coola Oskar.

Ida va det först skola som var faktiskt ganska roligt har flummat runt större delen av dagen med lite pers, o sen så blev det sjukhuset för att ta spruta o blodprov som jag hatar för att kolla en allergi grej.
Sen när jag kom hem satte jag mig vid tvn en stund o sen vidare till Frölunda med storasyster för att tjocka oss o fixa min klocka, har tagit massvis med bilder som ni får se längre ner. Sen åkte vi o hälsa på vår kära farmor o var där en stund innan vi åkte hem. Så nu sitter jag här vid datan o kollar på James Bond film o ska snart sova e skit trött.

Föresten så har mitt linne kommit så pappa ska komma o lämna det imorgon så ska ja ta kort så får ni se :D

Dom flesta bilderna ser helt konstiga ut men jag bjuder på det bara för att jag är glad idag..