Nu är jag hemma hos mamma o slöar lite. Ska snart iväg med henne o träna o sen handla lite.
Vet inte vad jag ska göra mer idag,finss inte så mycket här att göra. Men jag kanske ska kolla film eller något, min syrras kille har laddat ner lite bra filmer till mig så får hoppas att min skit DVD funkar så jag kan kolla på dom.
Men nu ska jag gå o göra iordning mig ni får ha de så bra.

Var på filmkväll igår med lite pers o hade hur kul somhelst. Blev inte så mycket film satt mest o tjöta om allt o inget. Skulle egentligen komma fler men dom hade andra saker för sig, så det får la bli nästa gång.

Men vi hade jätte mysigt o kommer nog göra om det snart igen. Dom sista gick vid 12 tiden o så sova jag över där, eller sov och sov vi var la upp till 3 o kolla film o så vakna jag vid 7 o gick hem vid halv 8.

En grej jag stör mig skit mycket på är folk som kan vara hur j*vligt kaxiga somhelst när dom sitter bakom datorn eller mobilen men sen när man träffar dom i verkligheten vågar dom inte säga något alls. Om ni har något att säga säg det direkt till mig o skriv det inte i din blogg eller liknande.

Men Men här kommer lite bilder från igår kväll..

  
















Sitter hemma o mår dåligt idag igen. Blir nog ingen skolan för mig imorgon så får vila upp mig o sen komma tillbaka på måndag.
Men idag var jag iallafall på banken o fixade det jag skulle o så köpte jag sushi till lunch, men jag kunde knappt äta det heller gör så himla ont i halsen.
Och så klart glömde jag köpa halstabletter när jag var där vilket var en stor del att jag åkte dit för.

Gamla bild!!

Nu e jag hemma från Alice. Var inte där en så lång stund men jag hann iallafall o träffa dom andra innan jag skulle hem. Men vi gjorde inte så mycket satt vid datan o kolla på roliga grejer på youtube och sen följde allihop mig hem.

Men nu sitter jag här o har precis ätit middag o väntar på Whale wars ska börja. Det är nog ett av mina favorit program. Det är så himla hemsk det fiskarna gör o är så jävla stolt över dom som riskerar sina liv för att rädda valarna.
Om ni inte har sett det så tycker jag ni ska göra det. Man får verkligen se var dom går igenom och va dom göra för att försöka hindra att valarna dödas.


Nu sitter jag hemma hos Alice o väntar tydligen på att Josefin H o Axel ska komma hit.
Jag o Alice skulle egentligen till banken men vi fastnade vid datan så den stängde... Men nu ska vi umgås med folket när dom kommer, men jag måste hem tidigt för jag e ju sjuk Host Host...

Men jag skriver mer sen PussPuss


Har varit hos läkaren idag för jag mår skit dåligt.. Jag hade iallafall inte halsfluss som jag trodde utan det är bara en riktig dålig förskyldning. Så har fått massa mediciner o får vara hemma o ta det lugnt, kommer bli väldigt uttråkad om inte jag får träffa människor.
Imorgon måste jag till banken iallafall glömde det idag o så får jag se om jag orkar åka till Frölunda o fixa min klocka. Någon som vill följa med fast jag e sjuk??

Jag fick också veta att min skolan är stängd i morgon för risk för snö ras o det är så typiskt att sånt händer när jag e sjuk o ska va hemma ändå o inte när jag e frisk så jag får slippa skolan på de sättet.

Men nu ska jag försöka syssel sätta mig med att kolla lite kläder o grejer på datan o se om jag hittar något intressant så ni får ha det så bra PussPuss


Älskar verkligen mina vänner dom har varit helt underbara idag på min stora dag. Vakna av att jag fick massa grattis sms o folk ringde o så har det hållt på större delen av dagen. Sen i skolan var våran första lektion matte o då sjöng hela klassen för mig vilket var lite pinsamt. Sen sjöng några fler för mig o har fått massa kramar o fick en helt perfekt present av julia. Det vet ett vanilj hjärta med ett tomtebloss som tyvär inte funka o sen en film som jag har vela ha hur länge somhelst.

Taack för en super bra födelsedag alla<333

Men nu mot kvällen har jag blivit jätte sjuk tror jag har fått halsfluss kan knappt svälja o min näsa är helt täpp så det låter säkert jätte roligt när jag pratar. Men det är jätte typiskt att det blir så på min födelsedag så imorgon ska jag till läkare o sen hem o ligga i sänge o kolla på filmen jag fick av Julia plus att jag fick filmen 2012 av min syrras kille så den måste jag se har inte gjort det än.

Ska till banken också o sätta in pengar på ett konto, har beställt hem ett linne av en bloggerska som gör sina linnen själv dom är sjukt snygga o jag längtar verkligen tills jag får det.

Men nu ska jag gå o leta upp lite hals tabletter o gå o lägga mig snart. Puss Puss


Tjosan-trosan!

Hade ju kalas för mig igår med släktingarna.
Det var jätte mysigt fick presentkort, pengar o en sjukt snygg klocka.

Vi fick pappas grymma gryta till middag o chokladtårta till efterrätt som var skit god.

Nu idag har jag inte gjort så mycket umgicks med syrran en stund o har försökt göra ett skolarbete men det gick inte så bra fanns andra saker som var roligare att göra.

Men nu ska jag snart sova är ju skola imorgon plus min födelsedag så vill ha många gratulationer från alla människor

men ni får ha det så bra denna söndagkväll pusspuss.

Syster<3


Gansta-Tompa









Bjuder på  den sista :P


Nu har jag bytt om o sminkat mig så nu väntar jag bara tills klockan ska bli fem så dom kommer.

Men ni ska få se resultatet på hur jag kommer se ut idag.

plus några bilder på hur j*vla mycket snö det är ute nu.











Äkta hmmm?







Håller på o städa o fixa iordning hemma nu för några släktingar ska komma hit på middag o fira mig som fyller år på måndag (kom ihåg!!) ,  så det är det jag har gjort hela morgonen/dagen o snart ska jag börja byta om o sminka mig o sånt.

Måste få visa en bild på min kompis tatuering som hon gjorde i torsdags. Sjukt fin den sitter på högra överarmen, o hon har designat den själv. Hon skulle igentligen göra en ros men fick inte för den var för stor. Hon e lika gammal som mig så lite förvånande att hon ens fick göra den, men den blev iallafall bra..

Lite dåligt bild..

Har mått skit konstigt dom senaste dagarna... Har inte haft ork att göra något o bara varit depp. Är nog lite för att det har varit kompisar som har svikit o hänt saker inom familjen.

Fattar inte varför en av mina närmasta kompisar ska hålla på så här, jag har ställt upp så jävla mycket när den här personen mått dåligt men nu när jag har det jobbigt skiter den i mig totalt. Tycker det är så jävla falskt att göra så vill inte ha såna vänner, då håller jag mig heldre till dom äkta som man kan lita på.

Skriver direkt till den personen skiter i om den läser det eller inte vill skriva det ändå.

Du är precis som den personen du snackar massa skit om. Det är så jävla falskt du har ingen rätt att säga massa skit om andra när du är exakt likadan.
Klarar inte av att ha några såna kompisar just nu mår tillräcktligt dåligt o vill inte bryta ihop totalt över en person.
Det är inte många som vet hur jag mår o jag tror inte du vet allt men du vet mycket så jag fattar inte varför du håller på.. Jag har alltid ställt upp för dig o du vet att du kan komma till mig dygnet runt men så är det tydligen inte med dig..

Kanske ska lyssna på mina kompisar o hålla mig till dom som finns där för mig o inte lägga så mycket energi på en som är kompis när den vill... För jag klarar inte av det här längre, hatar att visa mig svag men blir det för mycket så bryter man ihop o det har hänt innan o jag vill inte att det händer igen. Så om du fortfarande vill ha mig som kompis måste du fan anstränga dig för jag vill inte göra det längre över något som verkar helt meningslöst så nu ligger det hos dig om vi ska vara vänner eller inte...


Har ju varit på Universeum med Josse, Emil, Alice o hennes lillebror va faktiskt ganska kul. Efter det skulle dom andra till lek och bushuset  med Alice lillebror men jag orkade inte följa med hade inga pengar heller så jag åkte o köpte Sushi till lunch o sen åkte hem o satte mig o åt framför tvn.
Nu väntar jag på att pappa ska blir klar med middagen o sen ska ja fixa iordning lite saker. Känner mig lite tjock när jag bara pratar om mat typ hela tiden, men men utan skulle man inte överleva elr hur?
Aja ni får ha det så bra.


Lite bilder från idag



























Har varit o tagit sista sprutan för dom här 16 veckorna. Nu blir det bara mindre o mindre. Nästa gång är om två veckor sen blir det om fyra o så vidare.

Nu ska jag sminka mig o fixa håret sen ska jag ut o träffa kompisar. Kanske skriver något mer sen annars får ni ha det så bra Puss Puss.


Har inte gjort så mycket idag mest tagit det lugnt. Har varit på en liten promenad med Josefin nu på kvällen va väldigt mysigt gick runt Balltorp o prata om massa olika saker, sen gick vi ner till affären för jag skulle köpa glass till min pappa. Fattar inte hur han kan äta glass när det är så här kallt ute!

Imorgon skulle jag igentligen på bio men det blev inte av, men ska iallafall till Universeum på tisdag med Alice, Josefin o Alice lillebror så det blir nog kul.
Man blir som ett barn när man e där springer runt o ska kolla på alla djuren, gör alla experiment o fjantar runt. Jag tycker iallafall man ska göra det håller någon med?
Men vi kommer nog ha väldigt kul där o ser verkligen fram imot det.

Men nu ska jag titta klart på mitt program o sen gå o lägga mig tror jag, har blivit så jävla trött det senaste vet inte varför.. Men Puss på alla


Imorse var jag ju ock klippte mig o blev väldigt nöjd, fast nu ser de ut som skit för ja har varit ute o haft luva så de e alldeles platt.

Efter jag hade klippt mig gick jag ner till mormor o satt o fika med henne o mamma i en stund sen hem hämta lite saker o sen vidare till stan med Nathalie, hon skulle köpa Alla hjärtans dag present till hennes kille o tycker faktisk vi lyckades ganska bra.
Skulle igentligen träffa en annan kompis men han hörde inte av sig lite dåligt men men sånt händer.

Fick mina saker jag har beställt igår också, va inte så mkt men blev ändå glad.

Men nu ska jag fortsätta slöa mig kanske skriver lite senare Puss Puss






Har haft en väldigt mysig kväll med mamma idag, med go mat. Hon hade köpt kräftor o räkor som vi satt o åt med avokado med röra till förrett o små prata det var riktigt mysigt o väldigt gott. Var jätte länge sen jag åt kräftor känns mer som sommar mat o inte något man äter när det är minus grader o massvis med snö ute.

Imorgon ska jag klippa mig vid halv elva o sen träffa en kompis förhoppningsvis, o sen på måndag eller onsdag ska jag få träffa Alice lillebror som jag inte har träffat på fyra år så vi tre ska nog på bio eller något annat roligt, så det ser jag fram imot.

Men nu sitter jag här med mina ostbågar o lite dricka o ska kolla klart på Zorro.
Vet att jag har sagt att jag ska sluta med godis o sånt men det har varit så mycket just nu så jag har inte orkat bry mig men nu ska jag verkligen skärpa mig eller iallafall försöka.

Men alla får ha en mys-pysig fredag kväll Puss på alla..


Har köpt ett par nya skor igen nu, eller mamma köpte dom o jag fick dom idag.
Är jätte nöjd med dom fast det inte var exakt dom jag ville ha.

Imorgon är det andra Nationella provet i svenska. Ska skriva en uppsats så jag hoppas att det går bra, men man får ju göra sitt bästa.

Fick testa på att se hur det e att ha muntligt matte grej o det var faktiskt inte så svårt. fick fem av åtta poäng fyra G och ett Vg poäng så är nöjd med det, hoppas det är lika enkelt när det är det riktiga.

 





Felix från igår<3


Har precis varit ute på en lång promenad med Felix o Marcus. Tror vi va ute nästan en timma och gick runt Balltorp två gånger.
Kändes skönt att promenera en stund har inte gjort det på länge för det har varit så jävla kallt men nu var man ju tvungen så fick jag tvinga ut Marcus också. Så vi har pratat om allt o inget va ganska kul.

Men nu ska jag mysa lite med Felix o kolla film innan jag går o lägger mig. Gonatt folket puss


Nu har jag precis ätit pappas skit goda korvstroganoff o e super mätt. Plus så väntar jag på att Tompa-Rompa ska komma o lämna Felix, jag är första hundvaktare så det blir att mysa med han ikväll o kanske ta en kall promenad om jag inte kan övertala pappsen att gå.

Måste säga Grattis till Clara som fyller 16 idag, Grattis Grattis.

Något annat är att vi hade Nationella idag o tycket att det gick ganska bra faktiskt. Är lite nervös inför torsdag då är det uppsats om Gränslandet ska sitta där i 160 min o skriva. Men jag tror faktiskt att jag ska ta med en dricka o lite godis o smaska på under tiden jag skriver.

Men nu ska jag fortsätta slöa mig o försöka smälta maten men ni får ha en mys-pys kväll pusspuss

Felix bebis<3


Har varit i stan idag med Nathalie efter skolan o sprutan. Var jätte mysigt. Gick runt i olika affärer o kollade kläder o liknande. Nathalie köpte en gullig tröja o ett nytt puder o jag som e pank fick bara följa med, efter vi var klara där gick vi till 4-gott o köpte lite godis till Nationella som är imorgon är faktiskt lite nervös med det kommer gå bra.
Sen drog vi till korsvägen för att äta men så klart hade dom inte det vi ville ha så vi åkte till cafe skåne o myste där en stund med var sin baguette med skagen röra innan vi åkte hem o träffa Marcus o Sebastian.
Och nu sitter jag här i min sköna säng, värmer dom frusna tårna, kollar på James Bond o äter upp godiset jag ska ha imorgon.

Men alla får ha en mysig kväll jag ska fortsätta se på Bond o tjocka mig pusspuss


Vill ha sommar nu! Har precis pratat sommar minnen med Nathalie, det var en sommar för några år sedan som var helt underbar. Kommer ihåg en gång när vi "sov" hemma hos Nathalie eller vi satt uppe hela natten o spela krig o kolla på ronny o ragge tror jag. Sen den gången när vi lärde oss göra volter på hennes studsmatta vi var så stolta o hade så himla roligt.

Har hur många minnen somhelst med Nathalie o dom knäppaste är från sommrarna.. En sak som jag kommer ihåg också är att man aldrig ska låta natha skjutsa än på cykel hade ont i rumpan länge efter det :P



Här tog vi lite kort på väg till hennes mamma för några år sedan..




Men jag taggar verkligen för sommaren 2010

Har redan bestämt lite saker som te.x

* Rundö med massa kompisar i några dagar
*Umgås massa med Nathalie o folket där
* Bada o sola massvis. förra sommarn bada jag 4 ggr ska blir mkt mer nu.
*Förhoppningsvis Danmark med några kompisar under en dag
* Ullared med Emma o Ibbe

...och mycket mycket mera<33


Har köpt nya skor som är skit snygga enligt mig.Har velat ha dom här i ett år men har aldrig haft råd men nu är dom köpta tack vare att presentkort som jag fick i julklapp.




Har precis tagit ett skönt varmt bad med bubblor o ansiktsmask, Fick använda en av mina favorit Julklappar också.
Vet att Jul var för länge sen men har inte tänkt på dom förens nu.

Men det är iallafall "Myslampor" som man kan ha i vattnet som ändrar färg i mellanåt, man antingen sätter upp dom på väggen eller låta dom flyta runt i vattnet. Hur mysigt somhelst att bara ligga o slappna av med musik,ansiktsmask, lamporna o bubblor.

Lite dålig bild men här e lamporna..



Nu vet vi att Malin o Thomas bebis blir en Pojke. :D
Undra vad dom väljer för namn, blir jätte nyfiken på det nu när vi vet om det är en pojke. Men det är väl alltid något man blir nyfiken på.

Längtar till jag blir moster kommer nog bli hur mysigt somhelst <3


Är hemma idag o e sjuk.. Hatar att vara sjuk får bara sitta hemma o inte träffa kompisarna.
Just nu ligger jag i sängen o har precis kollat på Mamma mia, tror jag ska gå o ta något att äta har inte gjort det idag.

Något positiv är att jag ska klippa mig den 13de, Kommer inte berätta hur det blir utan ni får vänta o se tills det är klart.
Klipper mig hos en sjukt duktig tjej blir jätte nöjd när hon klipper mig, hon är den enda som fattar hur man vill ha dom andra som jag har klippt mig hos dom klipper  som dom tycker o inte som jag vill ha det. Flera av mina kompisar säger samma grej speciellt när man klipper sig hos "äldre".

Men nu ska jag gå o äta ni får ha en bättre dag än vad jag kommer ha PussPuss.


Har inte gjort så mycket idag, va en ganska rolig dag i skolan inte pågrund av lektionerna utan rasterna o vännerna.

Sen blev det ingen träning idag för Nathalie o hennes klass var o åkte skidor o jag orka inte dra dit själv i detta skit vädret.
Känner mig lite depp o tror många har märkt det men det beror på att vissa personer är jävligt konstiga just nu. Men sånt ska jag inte skriva här om det inte är nått speciellt utan det ska vara glada saker eller liknande??

Nu är det bara 20 dagar kvar till min födelsedag o jag längtar verkligen. Har hört några av mina kompisar små viska om presenter men har inte listat ut något än men ska försökt luska ut något om det så snart jag kan (om jag kan).
Sen så har jag o några av mina vänner pratat om att ha en liten "fest" elr hur man ska säga vid min födelsedag så får se om det blir något hoppas det iallafall.

Men nu ska jag gå o ta något att dricka men ni ska få några flumm bilder som jag har tagit i mina uttråkade stunder.  Pusspuss

Är nog besatt av min Delfin kudde  (a)


Ful puss bild med Delfinen






Nu har jag suttit o kollat kläder på olika hemsidor i runt 3 timmar. Hittat sjukt snygga plagg men så klart är det sjukt dyrt också.
Har fått en ny favorit designer som heter Ed Hardy, han är en känd tattuerare o designar kläder också.

Har hittat lite kläder som jag jätte gärna vill ha men det kostar för mycket, så får vänta tills jag har tjänat ihop mer så får jag se då.

Har hittat ett par skit snygga klackskor som jag också vill ha, som var lite billigare men är ju ingen ide nu när det är så j*vla mycket snö ute.. Skulle vilja ha dom till min födelsedag (22 februari kom ihåg!) men det sägs att det ska vara kallt ända till Mars så kommer frysa tårna av mig om jag ska ha dom.

Men nu ska jag leta vidare efter kläder som jag inte kan köpa... Men ni får ha en mysig kväll Pusspuss

En av Ed Hardys snygga tröjor..