Idag har jag o pappa varit ute med båten större delen av dagen. Varit hur mysigt somhelst o fantastiskt väder! men blir inte så mycket text idagutan det blir bilder istället















Nu sitter jag här med Felix någonstans i närheten. Men passa iallafall honom ikväll/natt för Thomas jobbar o Malin e jätte sjuk såklart man ställer upp då. Men vi ska nog sitta inne ikväll o mysa, känner för att baka kladdkaka så ska nog göra det senare. Annars idag har det inte hänt så mycket suttit o pratat med Daniel ganska länge annars har de inte hänt så mycket. Imorgon ska jag nog träffa Nathalie på dagen o sen senare mot kvällen ska jag o pappa ut med båten o fiska o åka runt lite bara för det är så mysigt.


Kan man säga Gomorgon så här tidigt på dygnet? Vakan iallafall för nån timma sen har inte kunnat sova ordentligt i natt heller. Tror jag har sovit max fyra timmar i natt o nu kan jag verkligen inte somna om så jag satte mig här o ska fördriva tiden tills klockan är runt sju så jag inte stör pappa så mycket o sen gå hem. Alice ligger o sover o det kommer hon nog göra i ett par timmar till så får underhålla mig själv så länge.

Men aja det här fördrev ungefär två minuter nu ska jag bara komma på va jag ska göra resten av tiden..

Nu kom jag o Alice precis hem till henne efter att ha varit på bio o sett Inception.
Den var faktiskt ganska bra. Var både romantik, action, spänning och lite sorg i den.

Men dagen började iallafall med att jag vaknde runt tolv tiden o sen dega i sängen tills klockan var runt två. Sen ringde jag Alice o vi bestämde att vi skulle träffas så jag gjorde iordning mig o gick ner till henne, när jag kom dit så snacka vi lite o sen kom vi överens om att vi ville gå på bio så satte oss vid datorn o kolla biljetter men fanns inga kvar till Inception så vi bokade till Knight and Day istället o så åkte vi in till stan, gick av vid Korsvägen o köpte varsin hamburgare för vi va så himla hungriga o gick sedan till Fokus o köpte massa gosaker till bion. Sen gick vi till Bergakungen för att ta ut biljetterna o vem står i kassan om inte Nisse(Jonas) så prata lite med honom en stund o sa att vi ville egentligen gå på Inception så han sa att han kunde lägga undan två biljetter till oss om nån inte hade hämtat ut dom i tid så gick tillbaka efter några timmar så fanns det som tur var två biljetter till oss som vi fick 60 kr billigare!
Så vi gick in o satte oss o filmen vara från nio till halv tolv så när vi kom ut visste vi att vi inte skulle hinne med sista bussen så vi ringde Emma (syster) o fråga om hon ville köra oss från Mölndal o hem o underbar som hon är så gjorde hon det.

Så nu sitter jag här o vi ska nog kolla på film snart men ni andra får ha en trevlig natt!


Idag har jag haft fullt upp med att göra iordning massa saker. Vakna vid nio tiden gick o käka frukost o sen blev det en lång dusch. Torka håret o sen åkte jag o pappa o handla massa olika go saker till kvällen. Sen när vi kom hem satte jag mig framför tvn i kanske 20 min sen var det dax att börja laga mat och förbereda lite annat medans man lyssna på go musik. Sen runt sex tiden kom Emma o Mamma hit o då baka jag o Emma choklad tårta o sen fick jag o pappa fortsätta göra klar den sista maten o så satte vi oss alla ute på baksidan, käka o småprata.
Maten som serverades var bland annat Musslor, räkor, sallad, revben o mycket annat o till efterrätt chokladtårtan med grädde.
Var en väldigt mysig kväll o nu är jag helt slut så ska nog sova snart.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer kanske ska till IKEA med pappa o leta efter lite olika grejer elr så tvingar jag Julia att träffa mig har inte träffat henne på flera veckor tror jag

Och på söndag ska jag nog träffa Gustav o prata ut om lite saker som har hänt, elr ska träffa honom om jag klarat det har inte pratat på nån månad för en grej om hände så känner mig inte så pepp på att träffa honom men fast jag e sur vill jag inte bråka med honom han betyder för mycket så får se vad jag bestämmer mig för...


Får ett helt inlägg för sig själv.
Det var så här att jag fick ett sms igår på dagen när jag, Nathalie o Jenny satt o kolla på en match vid Heden av Emma (storasyster) där det stod att jag skulle komma hem för hon hade en överaskning så jag o Nathalie åkte dit efter några timmar o när vi kom dit så stod hon med en liten kattunge i famnen, så himla sööt e hon 8 veckor gammal o hur busig somhelst.

Men vi har ett litet problem... Vi har ingen aning om vad hon ska heta, så vi tänkte att ni ska få komma med olika förslag o det vi gillar bäst elr det vi väljer får en länkning här. Så kom med massa olika förslag men inga såna vanliga namn som soten, misse, maja utan lite ovanliga roliga namn.

Skulle va hur snällt somhelst om ni hjälpte oss med detta! :D

Här är gullungen!!

Hon e lite knäpp sover på fjärrisen :P


Vet att jag inte har skrivit på några dagar men det är ju Gothia veckan så har varit upptagen.
Men kan iallafall berätta lite om min veckan. Eller har hänt ungefär samma sak varje dag.
Jag o Nathalie har spenderat större delen av veckan inne vid Heden o kollat olika fotbolls matcher o umgåtts med folk i det fina vädret.
Sen så har det hänt lite andra roliga grejer, Vi har träffat ett lag med killar som kom från England o snackat lite med dom, Nathalie har äntligen fått sitt leg och det bästa av allt är att vi har fått en till familjemedlem! Ska skriva ett eget inlägg om det lite senare så ska ni som vill få hjälpa mig med en sak.

Men har varit en väldigt mysig vecka med varma dagar o goa människor.
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer Nathalie ska till Varberg o så kanske jag ska träffa en annan kompis men e inte säkert än beror på hur han mår i morgon.

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Vi stack hemifrån vid 10-tiden. Ett kort stopp vid affären för diverse inköp. Sedan till Fiskebäck där vår lånade båt väntade oss. En go tur genom Eskils kanal. Då kom vi (jag) på att vi glömt våra luftmadrasser hemma. Det ordnar sig sa vi båda två, finns alltid något mjukt att ligga på.Vi skulle övernatta i klubbens starttribun var det tänkt.
Väl framme efter en racertur i 25 knop blev vi mottagna av trevliga klubbkamrater. Direkt ombordbjudna till herrskapet Brunander där det vankades en pilsnerdricka.
En härlig dag i solen och diverse samkväm på bryggan. Ett och annat bad hann vi också med. Frampå eftermiddagen drällde det in fler båtar. Totalt var vi 10 st.
På kvällen startades grillarna. Många goa skratt under grillningens escapader. Härligt att sitta tillsammans å käka go mat å tjöta med en massa goa personer.
Himla mysigt att träffa dessa goa människor igen. Det kvittar om man är 16 eller 80 år. Alla har lika roligt. Alla pratar och skojar med alla. Tror inte detta finns på så många ställen.
Vi blev inbjudna att sova i Niklas & Evas båt. De hade även med sig Karin. Mysigt att somna i båten med vågors kluck.
Inte så mysigt på morgonen då regnet stod som spön i vattnet. Vi tackade för oss och drog i 25 knop.
Hoppas gänget som stack på semester i morse får en underbar tid. Vi andra får jobba å slita.
Nu börjar Gothia så det kan bli en rätt så trevlig vecka. Ska ta emot Djurgårdens P16-lag i morgon. De har hyrt IF Västers klubbstuga under Gothiaveckan.
Ha de
Jerker (Pappa)









Det här blir bara ett snabbt inlägg för jag o pappa ska åka till Sunneskär nu o stanna där till imorgon. Men skriver när jag kommer hem igen :)


Igår var jag hos Alice o kolla film med henne o Peter. Var jätte mysigt tills jag blev väldigt trött i slutet.
Men vi va o hyrde film på hemmakväll, blev fyra filmer fast vi hann bara att se tre av dom.
Första såg vi Kenny starfighter (Peter har tjötat på oss ganska länge att vi ska se den), men den va ganska rolig brukar inte gilla svenska filmer men den hade sin charm oden passa perfekt till våran humor också. Sen såg vi 9 , det är en film om trasdockor dom är det sista levande kvar på jorden utan onda maskiner som dom slåss mot. Den var hur bra somhelst, dockorna var jätte söta o den var väldigt spännande men ändå lite läskig. Dom som inte har sett den borde göra det. Och den sista filmen vi såg var Farsan , den var också ganska rolig men lite ledsam.
 Idag vet jag inte vad som händer ska iallafall åka o handla med pappa snart sen får vi se.


Idag blir det filmkväll med lite kompisar. Så ska snart hoppa in i duschen o sen göra i ordning mig, sen åker vi ner till Hemmakväll o hyr film o sånt. Har inte så mycket mer att säga nu så skriver nog senare om ja orkar.


Nu har jag orkat ta mig ur soffan o skriva ett litet inlägg. Dagen började med att man blir väckt vid 9 av pappa. Så gick upp o fixa frukost o försökte vakna till. Sen bara packa ihop lite snabbt o sen åka o handla lite grejer med pappa innan vi åkte o hämtade Emma o Madde hos mamma så körde vi hem Madde o sen var det raka vägen till hamnen o sen ut till Sunneskär med båten. Har verkligen saknat att vara ute på havet e så himla mysigt. Men när vi kom dit la vi oss o sola på bryggan en stund i värmen sen gick vi runt ön o kolla om något hade förändrats vilket det inte hade, sen gick pappa o ja o doppa oss snabbt va ganska kallt precis när man gick i men sen blev det skönt. Så det var de vi gjorde hela dagen sola, bada o umgicks med dom som var där.
Man har varit hur mysigt somhelst o har ju varit skit fint väder också

Bilder från idag










Dagen började med att jag vakna vid 10 o käka frukosto sen städa ur gaderoben jag har hos mamma så nu har jag nästan inga kläder kvar där. Efter det åkte vi o sola o gymma på Sportlife, var där nästan två timmar så vi var ganska slut efter det. Sen åkte vi o handla lite mat som Mamma o Emma skulle ha på kvällen o så köpte jag två jätte söta koppar elr va man ska kalla det också.

Sen var det att åka hem o vänta tills Pappa o Emma kom o lämna Emma saker. Sen åkte pappa hem o jag o Emma åkte till Farmor en stund,det var också första gången Emma körde utan någonn vuxen med sig så var lite spännande. När vi hade varit där en stund  så åkte vi bara runt en stund, skulle hitta var en av hennes kompisar bodde så hon kunde hämta henne senare idag o sen åkte vi till 421 o köpte glass innan hon körde hem mig till pappa. Så när jag kom hem till pappa grilla vi ute i regnet o sen har jag kollat på film resten av kvällen.

Imorgon blir det att åkte ut till Sunneskär med en lånad båt med Emma o pappa. Har verkligen saknat Sunneskär känns jätte konstig att nästan inte varit där på två år när jag spendera nästan alla sommrar där innan.. Men får passa på nu när man får chansen <3

 

Mina "koppar"


Min stora Kudde som jag fick av Mormor :D


Var ju på Kråkans idag o äka så himla go mat har dom där! Världens goaste hamburgetallrik, äter det varje gång jag e där. Sen till efterrätt tog jag tre olika sorbet sorter o färsk frukt väldigt gott. Sen åkte vi hem igen vid nio tiden så kollade jag på deap blue sea o nu hajen så blir bara film med läskigt stora hajar idag.

Min efterrätt tog ingen bild på maten

Nu har jag precis gjort i ordning mig o väntar bara tills mamma e klar sen åker vi till Kråkans o äter middag.
Men skriver nog när jag kommer tillbaka men här får ni en väldigt suddig bild på hur jag ser ut idag iallafall..


Har inte skrivit på länge för har inte haft tid elr ork. Men nu ska jag iallafall skriva lite snabbt vad som har hänt idag.
Igår passade jag ju Felix en stund på dagen blev två lång promenader i regnet men var ganska skönt att kunna gå runt o tänka lite. Sen vid 7, halv 8 kom Malin, Thomas o Lilla Theo o hämtade Felix så sen på kvällen tog jag det bara lugnt började må ganska dåligt mot kvällen så gick o la mig ganska tidigt men blev inte bättre så låg vaken ganska länge med ont i huvet o illa mående men somna tillslut o på morgonen mådde jag bra igen. Har varit så här några gånger innan o vet inte vad det beror på så om detinte blir bättre får jag väl kolla upp det..

Men annars idag så har jag packat o städat hela morgonen för ska bo hos mamma den här helgen, så hon kom o hämtade mig hos pappa vid 4 o så åkte vi till IKEA för att kolla efter lite saker till mormor o gick o gjorde lite andra snabba ärenden sen åkte vi till Åby's o köpte Pizza o åkte o lämna bilen hemma o sen gick vi till mormor o käka pizza till middag o satt o prata lite o så innan vi gick hem igen vid 9.

Imorgon ska vi antingen till Vrångö o mysa om det är fint väder annars åker vi o gymmar o gör lite andra ärenden på dagen innan vi åker till Kråkans Krog o äter middag där. Men ovasett kommer det nog bli en mysig dag.

Måste Gratta min storasyster till sitt Körkort! Hon har gjort en intensiv kurs i Seffle o klarat den perfekt är jätte stolt över henne så nu ska hon bli min personliga chaufför :P


Nu har Felix kommit hit precis så nu ska vi ut på en liten promenad i det vackra vädret, hoppas det inte regnar fö mycket. Blir första gången jag använder min jacka på några månader känns konstigt..


Idag ska jag passa lilla Felix! Medans jag väntar på att dom ska komma o lämna honom så sorterar jag alla mina kläder o fixar mina gaderober för man hittar inte saker så lätt där inne.
Sen blir det promenader i regnet o sitta inne o ha tråkigt om ingen vill komma hit o umgås.

Gammal omgjord bild..


Var ju ett tag sen jag skrev såna här inlägg men tycker det var dax för det idag.
Kollade igenom min mejl precis o så hitta jag ett som jag hade fått av min syster där det vara massa bilder som visar ungefär det sista kortet en människa tog.











Och den här sista bilden har nog många redan sett på olika håll o många tror att den är fejk men det är den faktiskt inte. Läste lite om den och den är tagen nära södra Afrikas kust när den brittiska marinen gjorde en militär övning, och bilden blev nominerad till Bästa fotot av året av National Geographic.

Nu e jag hemma igen, blev faktiskt saker o göra idag trodde inte de.
Vid fem åkte jag med Alice, hennes pappa, Josefin o Josefine till Ikea för Alice skulle köpa lite nya saker o så köpte jag en sax för våran e skit dålig.
Sen åkte alla hem förutom jag o Alice som stanna kvar o käka jordgubbar innan vi åkte hem till henne o fixa oss o sen åkte till Peter o kolla fotbollen o sånt med honom o Leo. Sen vid elva tog jag, Alice o Peter bussen till Mölndal o blev sen hämtade av Hennes pappa o så släppte dom av mig hemma.


Känns verkligen som om jag har vänt på dygnet. Går o lägger mig sen o sen sover bort hela dagen. Men får försöka ändra på det så man hinner göra något på dagen.
Men annars idag vet jag inte vad som händer än, sa städa klart mitt rum o sen får jag se.

Skriver nog senare idag så ni får ha de så länge

Nu är jag hemma igen, elr jag kom hem igår runt nio men har inte orkat sätta mig o skriva förens nu.
Men det har varit en skit kul helg med sol o lite regn.
Vi kom dit vid 8 tror jag i fredags o då käka vi lite o badade så klart o så skulle så klart alla andra se på fotboll så det fick jag också göra.
Sen när vi väl skulle gå o sova höll Alice o Peter uppe mig till 3 när jag var skit trött genom att dra ner mitt täcke o kuddar, slåss, lägga sig i min säng o bara vara jobbiga. Så jag sov 4 timmar den natten för somna inte på länge o sen vaknade jag vid 7 för Alice alarm ringde o efter det kunde jag inte sova för det var så himla varmt i det lilla huset. Så jag låg o läste lite o hade väldigt tråkigt i några timmar tills dom andra vakna. Så käka vi frukost o gick o bada o sola på björkudden, vi fick gå igenom hela skogen för att komma dit o tillbaka så när vi kom huset igen så fick vi leta efter fästingar, hade 5 stycen på mig men bara två satt fast o dom betten kliar som bara den!
Men det blev o kolla lite fotboll den dagen också o grillning o sen efter vi hade städat bestämde vi oss för att åka ut med Flippern, det är en liten fast snabbt motorbåt så vi gick ner till bryggan o medans Alice pappa försökte få igång den så kolla vi på 3 super söta mink ungar som sprang runt där. Till slut orka inte en av dom springa runt så den gick o la sig bredvid en sten så himla gulligt!
När båten gick igång åke vi ut mot det öppna havet när vi nästan var framme hörde vi lite konstiga ljud o så la motorn av, så det vara bara att ringa nån o be dom hämta oss o lägga till vid en ö så länge. Sen på kvällen börja det regna så vi satte oss inne med tända ljus o spela kort o käka räkor.

Sen på söndagen hände inte så mycket la oss på bryggan o sola tills det var dax för att börja packa o städa. Sen åkte vi hem vid 7 stanna vid Torp snabbt o köpte lite godis o sen raka vägen hem o hade väldigt kul i bilden tog massa bilder o lyssna på björn rosenström o eminem o hade allsång.

 

Lite bilder från helgen orkar inte ladda upp fler.. 







Snart ska jag dra ner till Alice o hjälpa henne packa för hon, jag o Peter ska till Rundö över helgen. Så jag kommer nog inte ha nån tillgång till någon dator under tiden, Men kommer ta massa kort.
Det ända vi kommer göra är sola, slappa, bada o bara ta de lugnt.

Men skriver när jag kommer hem igen

Så här ser jag ut idag


Idag har jag varit med Alice o Peter hela dagen. Peter har ju varit bortrest så har ju inte träffat honom på jätte länge.. Men vi var hemma hos Alice större delen av dagen o sen åkte vi till Mölndal o käka vårullar. Sen drog Peter hem o vi åkte hem till Alice igen o träffa Josefine en stund innan Alice pappa kom o skjutsa hem Josse o sen åkte vi till Peter för att prata med hennes mamma om vad som händer imorgon. Men när vi var där så visade han oss alla dom kläderna han hade köpt i USA (den som säger att jag har köpberoende han aldrig träffat peter..) o sen skulle han rensa sin gaderob så både jag o Alice fick lite kläder som vi gillade.Så jävla gullig o snäll e han, de va ju inga billiga kläder vi fick heller. Fick lite kläder av Alice moster också idag men har inte tagit kort på det har bara på det jag fick av Peter..

Så här kommer bilder på nästan allt...

Billabong keps


Adidas tröja


Diesel T-shirt


Ed hardy T-shirt


Fred Perry T-shirt


En till Fred Perry


Betty Boop T-shirt från USA


Plus en kavaj o en tjocktröja (Älskar killkläder)