Idag är det ju Valborg blir inget festande för mig som det blir för typ alla andra ungdomar utan det blir filmkväll med några kompisar.
Kommer nog bli väldigt mysigt :)

Annars idag har det inte hänt så mkt varit i skolan o sen handlat med pappa o nu ska jag äta innan jag dra dit.

Måste Tacka Ibbe också för han hjälpte mig med datorn. Grym e han tur att min syrra har så schyst kille :P

Var ju på promenad med Julia igår kväll var jätte mysigt, gick i skogen o sen blev vi jagade av en läskig gubbe.

Här e lite bilder från igår







 








Nu ska jag o Julia snart ut med hennes hundar. Hoppas det blir lång promenad känner att jag behöver det.
Håller på att städa nu snabbt innan vi ska ut o jag har märkt att jag behöver fler garderober!! Jag kanske har lite mindre än hälften av mina kläder här hos pappa o jag får inte plats någonstans med sakerna (säg inte de till mina föräldrar). Har ju beställt hem kläder från Hm som ska komma den här veckan sen min avslutningsklänning o så kanske jag ska till stan på lördag då är det säkert något klädersplagg som följer med hem. Tror jag e lite beroende av kläder, skor, smink ja allt!

Aja ska fortsätta städa så inte julia får vänta på mig..


Hann inte skriva något igår för jag var inte hemma förens vid 10 tror jag.
Gjorde inget speciellt i skolan sen efter åkte jag till mammas jobb o klantig som jag är så misar jag 2 bussar så jag tröttna o vänta så jag gick istället, inte mitt smartarste beslut direkt. Det regnade ju också så när jag kom dit var jag genom blöt, men det ordnade sig med lite varm choklad. Sen gick jag ner till deras Solarium o solade en stund, så mina fräknar kom fram gillar vi inte.

När jag var klar o mamma var klar med jobbet åkte vi o handlade lite saker, sen hem till mormor o fikade o småprata.
Sista grejen vi gjorde var att dra till gymmet o var där i nån timma elr något. Sen hem till mamma hämta lite saker o sen hem till pappa igen. När jag kom hem åt jag pasta med bacon o ädelost sås (MUMS) sen gick jag o duscha, torka håret o sen la mig. Klockan var väl 12 tror jag när jag kom i säng o då var jag riktigt trött.

Idag så har jag varit i skolan tråkigt som vanligt, gjorde engelska muntligt gick väl dåligt tror jag.
Efter drog jag hem har inte gjort så mkt måste städa o sånt idag.

Men här får ni lite bilder från igår vid solariumet blev väldigt fula bilder på mig har bara mascara o e helt röd i ansiktet men man ser mina fräknar iallafall ser skit liten ut med det.
Och ja har ju inte lite fräknar utan det är ju i hela ansiktet sysn bra på sista bilden...








Skola idag som vanligt, efter drog jag till Mölndal o köpte Sushi sen hem o däcka framför tvn är så jävla trött nu för tiden. Sen när jag hade vaknat gick jag o mötte Alice o Kim o umgicks lite med dom innan jag drog hem o skulle kolla mitt program. Så det är inte så mkt intressanta saker som har hänt idag elr iallafall inget jag ska ta upp här, har märkt att det är fel personer som läser det jag skriver här o då blir det bara massa problem för mig så ska försöka att inte skriva om alla mina problem om det inte är något speciellt..

Stod o hjälpte Monica i uppehåll på rasten också o sålde mackor m.m fick en gratis KitKat för det, blev jätte förvånad. Men det är kul att stå där o snacka med alla som kommer dit.

En annan sak är att jag måste verkligen försöka sluta äta skräp mat nu. Idag har jag käkat tre KitKat känner mig lite tjockis. Så det blir att sluta äta sånt (om det går).

Men nu ska jag gå o göra iordning mig o sen sova så jag orkar gå upp till skolan imorgon.




Nu är jag för lat för att skriva ett sms till henne så jag skriver här istället. Det är inte så bråttom så hon får se de när hon ser det.

Men Julia nu tycker jag det är daxx för en ny design till mig, så skulle va helt underbart om du ville göra den åt mig! Messa mig elr komentera så snackar vi om de nån dag :D

Plutt Julia<33

Tänkte vara med i en liten tävling. Tror inte jag skulle ha så stor chans att vinna för det är ju ganska många som tävlar, men det skulle vara kul att försöka.

Tävlingen är på Fokis blogg och det man kan vinna är T-shirtar från Phoenixtshirt.com. Skit snygga kläder har dom.

Här är en länk till dom: Phoenixtshirt.com

Var väldigt svårt att bara välja 3 för allt är ju så himla snyggt,

Men här är dom tre tröjorna jag skulle vilja ha om jag vann..

1.
Älskar den här tröjan mkt färger o så klart e Animal i mitten den coolaste muppen!


2.
Det behövs inga ord för den här står redan på tröjan..


3.
Var o såg filmen förra veckan o den är nog en av mina favorit filmer nu, hattmakaren är så himla kul!


Igår drog jag, Alice o Josse till Mölndal på kvällen, vi skulle träffa andra Josse o umgås lite. Vi satte oss vid Freja o snacka i det sköna vädret. Sen när vi skulle hem hittade jag en plånbok i busshållplatsen vid Mölndals sjukhus. Det var ganska mycket pengar o andra grejer i den , så vi tänkte dra o lämna den vid Polis stationen, fast det var stängt borde fattat det klockan var 9 nånting.

Men vi lämnade den där idag iallafall så han hämtar den imorgon. Kändes ganska bra att göra en god gärning, o dom poliserna såg väldigt förvånade när vi kom dit o alla grejer var kvar. Dom trodde nog att pengarna skulle vara borta elr att vi inte skulle komma alls men dom hade helt fel.


Har inte hänt så mkt idag legat o slappat.
Igår så firade vi ju Alice va ganska mysigt, vi lagade kyckling med mozzarella, tomat, salami o basilika blev skit gott. Till effterätt blev det chokladmousse som vi gjorde igår den va också as go.
Efter det drog jag hem o fixa sallad till våran middag. Emma grilla kött blev as gott, sen så kollade jag, pappa o Emma på Medicinmannen den e skit bra.

SKa nog snart gå ner till ALice o kolla va hon har köpt för sina födelsedags pengar.


Några av mina kompisar åkter till Auschwitz imorgon, det är ett skolprojekt.
Jag hoppas ni får det skit kul o en jätte bra upplevelse.
En av dom som ska åka är bebis Nathalie, hon har skrytit om det här sen hon fick veta att det var hon som skulle åka. Hoppas du får det jätte roligt o du får ta massvis med bilder o visa o kanske en souvenir till mig? (a)
Kommer sakna dig massa, vet att vi inte träffas så ofta men ändå veta att du är i något helt annat land kommer kännas väldigt tomt i Svergie då. Men vi MÅSTE träffas direkt när du kommer hem tycker jag!

Ha så kul alla som ska dit!

Bebis Nathalie<33


Glömde skriva igår elr jag hann inte. Direkt efter skolan åkte jag o handla med pappa för i helg, sen när jag kom hem åt vi o sen gick jag ner till Alice där Josefine o Kim också var o hjälpte henne att fixa inför idag för hon ska ha "släkt kalas" plus mig , josse o josse.
Sen drog jag hem vid 11 o va så trött att jag nästan gick o la mig direkt.

Men idag ska jag städa lite sen ska jag ner till Alice o hjälpa henne laga mat o sen fira henne med dom andra.

Föresten har ni sett den reklamen för Kapten Morgan på tv? Den när det är två killar som har varsin tjej på sina ben när dom sitter i baren, lite svårt att förklara men dom som har sett den fattar nog.. Men jag o några till ville testa om det funka igår på tekniken, o det funka faktiskt fast inte så länge men hann iallafall ta kort på det.

Den här reklamen:


Så här blev våra bilder... Första är jag o Fredrik:



Och andra är jag o Tobias:


Mår lite bättre nu. Idag skulle jag o Nathalie egentligen gymma o så klart kunde jag inte göra det för jag e sjuk lite typiskt.
Men jag ska snart träffa Alice, vi ska köpa kakor o tröst äta för jag e sjuk :P
Skulle enentligen träffa en annan kompis idag men det blev inte av, får väl bli nån annan gång.

Jag kom på att jag får mina efterlängrade kläder nån gång nästa vecka, hoppas dom passar!

Men nu ska jag gå o äta något o sen fixa till mig lite ni får ha de bra


Hade nationella idag gick skit.. Sen efter det så käka jag lunch o sen gick jag hem för mår fortfarande inte bra.
Det har inte hänt så mkt mer idag, blev attackerad av massa småbarn på bussen va lite kul.

Men ska iallafall lägga upp bilder på mina nya grejer. Tänk inte på hur blek jag e elr hur dåliga bildern blev :P

Födelsedags present från Alice o Josse, bara två månader sen :P


Nya strumpbyxor


Shorts




Rosa Shorts




Skor lite ful bild ser bättre ut i verkligheten


Har inte skrivit på ett tag, har inte mått så bra.
Men dom senaste dagarna har de inte hänt så mycket. Varit hemma o mått dåligt inte så kul. Har inte fixat bilder på mina kläder men det kommer någon dag har inte haft ork.
Imorgon är det Nationellt i matte igen kommer nog gå dåligt de med, tror vi ska ha muntligt engelska också.

Igår var jag o Alice på bio också. Vi såg Alice i underlandet 3D, va super bra!
Direkt efter skolan åkte vi in till stan för Alice skulle fixa det sista på sin nya frisyr, sen drog vi o käka på Sibylla chicken burgare as gó´. Sen vid kvart i fem kom vi på att vi skulle hämta biljetterna klockan 5 så vi fick stressa genom hela stan men vi hann precis dit, o så börja bion klockan 17.50, var nästan ensamma i biosalongen.

Men nu ska jag se om vi har något gott o äta hemma o se om nån vill prata med mig, så dom kan säga hur synd det är om mig ;)

Lite bilder från förra o den här veckan:

Josefine på Fysiken förra veckan


Ful bild på mig


Jag igår i stan


Alice hår


Jag igen


Sista bilden inne i bergakungen


idag har det hänt saker hela tiden tycker jag. Först när jag vakna gick jag o duscha o fixa iordning mig, sen åkte jag o mamma till Ikea o köpte lite saker t.ex ett bord till min laptop ,sen hem o hämta emma för vi skulle köpa skor så nu har jag ett par nya ballerina skor men fick inte köpa dom som jag skrev om förut :(
Sen när vi hade lämnat emma hemma igen åkte vi o gymma, var där i en o halv timme o sen körde mamma hem mig till pappa igen. Så nu sitter jag o kollar på wipeout o har precis käkat pizza så jag har nog fått tillbaka alla kalorier som ja fick bort förut.

Bilder på det jag köpte igår och idag kommer imån orkar inte ladda upp det idag.

Har varit i stan med mamma idag. Har varit jätte mysigt, först va vi o kolla i olika affärer jag köpte två par shorts, ett par leggings o lite små saker.
När vi hade köpt sakerna gick vi o åt sushi på en liten mysig restaurang o sen så tog jag hål i mitt öra igen så nu har jag sammanlagt 4 st två i varje öra.
Efter det så åkte vi hem till mormor o fikade lite o små prata, o sen hem igen.

Har beställt min avslutningsklänning nu också, det blev på 468 kr inte så dyrt, för den är ju skit snygg!
Så hoppas att jag får den snart, det stod att det tar mellan 1-4 veckor att få den  hur kan de ta 4 veckor ska dom skicka den från Kina elr??

men nu ska jag kolla film snart ni får ha de så bra...

Min klänning<33

Va tvungen att säga att jag snackar med Blondi (interntt smeknamn jag o alice har på honom) på facebook också, han heter egentligen Peter.. Aa men de va de hoppas han blir lite nöjd iallafall

Här kommer en bild på dom skorna jag vill ha också hade ingen bild på honom så det blev skorna



Hade matte Nationellt idag o det gick åt helvette som jag trodde det skulle göra. Sen fick man ju veta om man kom in på de gymnasiet man ville, o jag blev reserv på det jag ville men det var bara 4 pers före mig så jag kommer nog in där ändå är alltid några som tackar nej.
Efter skolan åkte jag hem o packa ihop lite saker o sen kom mamma o hämtade mig så åkte vi o handla o kolla skor, hitta ett par skit snygga som jag inte fick köpa men efter lite tjöt i stan i morgon så kommer hon nog ändra sig.

Nu sitter jag här snackar med en kompis i tele, kollar tv o käkar Werther's som är nog mitt nya favorit godis, men jag ska nog gå o sova snart så jag orkar upp imorgon ni får ha de så bra puss i ljumsken

Jag o mina godisar<33





Nu är jag äntligen klar med det sista grejerna som jag gjorde till skolan, känns jätte skönt att bli av med det.
Nu har jag lite extra arbeten jag ska göra för att höja mitt betyg annars e det inget speciellt innan vi börjar på riktigt med 2 världskriget.
Annars idag har det inte hänt så mycket hade natonella i svenska muntliga idag gick bra tror jag ska fråga om resultatet imån.
Sen när jag kom hem har jag suttit vid datorn o skrivit lite, inte så mycket mer.

Har äntligen fått se Emmas tatuering skit snygg e den! den sitter på vänstra höften o är ett litet hjärta. den är ganska enkel men ändå väldigt väldigt fin.
Hon fick en egen designad skiss av Daniel han som tatuerade henne som hon är den ända i världen som har en sådan.
Men hon blev jätte nöjd o det tycker jag hon borde vara för den va som sagt skit snygg.


Har suttit här i några timmar o håller på med ett skolarbete. Inte så kul...
Hade utvecklingsamtal idag också, gick faktiskt ganska bra trodde att det skulle vara som dom tidigare samtalen men det var den inte.
Annars idag har de inte hänt så mycket Alice har rakat halca huvet ser ganska häftigt ut får se om ja kan få en bild av det nån dag. 
Men nu ska jag fortsätta skriva på mitt arbete sen blir det att sova. Gonatt kramkram

Jag för några dagar sen på Fysiken

Skolan som vanligt inget speciellt där. Sen efter drog jag till stan med Bajs Nathalie för hon skulle köpa plattång men vi hitta ingen bra för dom pengarna hon hade så det blev 4 böcker istället för hennes del o så köpte jag Donken, har nästan inte ätit något idag för maten i skolan smakar ju skit så det blev att äta snabbt i stan.

Sen var jag nere på Bibblan o lånade boken: Genom dina ögon, så man har något att läsa när man sitter ute på baksidan o solar.
Är så himla skönt att sitta där med en bok, skit hög musik, glas cola o väldigt mycket sol!

Men nu ska jag gå ut snart o träffa Alice en stund var något viktigt som hon ville prata om..

Ni får ha de så länge kanske skriver sen


Nu har min syster varit o tatuerat sig, o jag e så avundsjuk!
Hon vägrar berätta vad det är utan jag får se den när vi träffas.
Men det är något litet tror det är en stjärna elr ett hjärta o den sitter vid höften.

Men ska träffa henne nån dag snart o då får jag se den o lovar lägga upp en bild då...

 

Kanske en sån här??

Fast svart vit?


Inte hänt så mycket idag. SKolan började ju igen men fick träffa alla människor så det var ju lite positivt.
Fick veta att vi ska ha matte i Nationella på fredag kommer nog gå åt helvete..
Efter skolan så åkte jag o Julia in till Mölndal snabbt för att köpa en grej till min plutt hamster.
Sen när jag kom hem städade jag o sånt, så det har inte varit nån speciell dag förutom att Mikael fyller år så grattis till honom!

Skulle egentligen göra ett skolarbete som skulle lämnas in för ett tag sen men min idiot dator vill inte funka så det går inte.

Lite bilder från idag..Vissa kommer nog bli lite sura över dom bilderna jag lägger upp men det skiter jag i för de e kul att lägga upp fula bilder :D


Josefin



Josefin o Josefine



Josefine



Monica o Josse



Coola jag



Bianka o Jens

 



Födelsedagsbarnet

 



Alex , Markus o Ted


Jag o Shad



Jag o Julia


Var och firade mormor idag med lite släktingar. Hon fyllde år i fredags så grattis till henne.
Vi åt smörgårdstårta o satt o prata.
Efter kalaset åkte jag hem o så träffade jag Alice o Josefin en stund innan jag drog in o duscha o fixa lite saker till imorgon. Skolan börjar ju igen lite segt.. Men är nio veckor kvar sen är det över o kommer nog bli ganska skönt, dom här 3 åren i Sörgårdsskolan har varit ganska påfrestande både med allt som gäller skolan men också med dom man träffar där. Så det blir nog skönt att inte träffa vissa personer som man gjorde där, men kommer sakna många andra.

Men nu ska jag gå o sova så man orkar gå upp imorgon, puss puss till alla

GRATTIS Mormor<33


Har varit i stan idag också. Först gick jag,Alice o Johanna till Nordstan o kolla när Julia o hennes dansgrupp uppträdde där, skit duktiga var dom! Sen gick vi o kolla i olika affärer o jag fick äntligen köpa min snygga jacka. Sen träffade vi Josefin H också o då fortsatte vi kolla i affärer o gick o fika på något mysigt Café´. Köpta räksallad för 70 kr o den va inte så go så det var lite tråkigt.
Sen drog Josse hem så vi andra gick runt lite mer innan Alice pappa kom och hämtade oss.

Min snygga jacka, fast lite dålig bild..





Har varit i stan idag med Alice,Josefin, Julia o Josefine. Vid halv 3 åkte jag, Josse, Alice o Julia in till stan o gick runt lite, Julia skulle köpa lite saker o jag fick med mig två nagellack hem hade jag inte planerat. Sen blev vi hungriga så vi gick bort mot domkyrkan o satte oss på en jätte mysigt café o fikade lite, o precis bredvid den hittade vi våran nya favorit affär Älskar verkligen den nu, o dom som jobbade där var hur sköna somhelst så dit ska jag gå ofta. Sen fick vi stå o vänta en stund tills Josefine kom o då gick vi o kollade i lite olika affärer o hittade en skiit snygg jacka fanns i blått,svart o grått o så klart hittade Josse den blåa först så den köpte hon, men jag ska tillbaka till stan imorgon o köpa den svarta. Men jag är ändå riktigt avundsjuk på att josse hitta den blåa men hon har lovat att jag ska få låna den nån gång.

Men sen gick Alice o Josse till Operan för att möta Sawsan o vi andra kollade lite mer affärer innan vi följde efter. Och då satte vi oss med utsikt mot havet o tog massa kort o prata till vi började frysar för mycket o då åkte vi hem.

Taack alla för en jätte mysig dag det kommer göras om eller hur?? <333

Men här kommer lite bilder från idag..

 







Fail bild på min kyckling sallad men go va den

























Har varit i Mölndal dom är två dagarna som har varit nu.
Först igår så var jag o Alice hos en av hennes killkompisar o kolla film o snacka, sen hem o käka pizza o ringa Josse. Vid halv nio så åkte vi hem till henne o gick till cafè´Skåne o köpte varsin dricka o sen gick vi värsta lång promenaden o pratade om lite saker som har hänt o andra grejer. Sen vid halv tolv kom Alice pappa o hämtade mig o Alice. När jag kom hem gick jag direkt till sängen o la mig o sov.

Idag träffade jag Alice vid 4 så drog vid ner till affären o köpte lite grejer sen hem till Alice o laga mat. Vid nio åkte vid hem till Josse igen o då blev det att gå ut o sätta sig på en bänk o prata. Drog hem vid halv elva bara för det var så himla kallt, måste tänka på att ha lite mer kläder på mig om jag ska vara ute på kvällen. Båda dom här dagarna har jag haft trasiga jeans, en tröja o min väst e ganska kallt när det är några plus grader o blåser.

Men imån så ska jag o några pers till åby o bada, kommer nog bli roligt. Sen vet jag inte vad som händer men det blir väl att träffa kompisar om inte en person hör av sig..

Men nu ska jag gå o göra mig iordning mig snart e skit trött men skriver imorgon igen.

Rösta här för skoj skull :P

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=MP6xYNF49ysGfmoR1e1vZwhWzPPtw5k9Jevir1ZnpH#bikiniGallery

Nu har jag nästan precis kommit hem från Malin. Jag och Emma sov ju där igår till idag.
Det var jätte mysigt kollade på Jurassic Park o åt chokladbollar, en tradition som systrarna Angholt har.

Man ska inte spela sällskaps spel med Thomas han är väldigt tävlings inriktad. När han o Malin vann över mig o Emma i Med AndrA Ord så gick han runt hela kvällen innan han skulle till jobbet o sjöng We are the Champions.

Sen när han hade gått så satte vi på filmen o myste hela kvällen tills vi blev så trötta att vi knappt kunde hålla ögonen öppna iallafall jag.

Blev inga bilder glömde helt bort att jag hade med mig kameran så det får bli någon annan gång.

Men idag ska jag bara ha slappar dag, skulle egentligen träffa Alice men Magnus kommer dit så det får bli en annan dag. Skriver kanske senare får se men ni får ha det så bra





























Alla säger ett stort Grattis till Nathalie på hennes 16-årsdag! Hoppas du får en underbar dag o fin fina presenter.

Nu är du stor flicka fast du inte lägger så mycket ansträngning på det. Enligt dig är ålder överskattat du är bara en dag äldre som vanligt.. Men Grattis ändå enligt mig så blir du ändå lite större än vad du var igår <3333

 


Har precis kommit hem från en två timmars promenad med Josefin. Vi gick runt hela golfbanan o sen hem igen. Såg en groda o någon slags vatten råtta elr nått vet inte vad det va faktiskt men den va väldigt gullig.

Men nu ska jag göra mig iordning dom andra kommer vid 5 så får skynda mig. Skriver nog senare ha de.

 










Gud va fint väder det är ute idag, sol o massa plus grader. Idag blir det påskmiddag med familjen blir jätte mysigt. Men innan det så ska jag o Josefin gå på lång promenad i det sköna vädret. Blir första gången man kan gå ut med bara tröja o inte ha en tjock vinter jacka.

Men nu så ska jag göra iordning mig så jag kan gå ut, men tror jag skriver senare om jag har tid.












































Blev inte som jag tänkte idag.. Nathalies moppe starta inte för nån idiot hade pajat den, så hon kunde inte komma hit o så hände de lite andra saker som jag inte tänker ta upp. Men jag har varit hemma idag då inte orkat göra något annat.

Men imån blir det påskmiddag med familjen, söndag hem till storasyster o sova där, måndag träffa Alice tror jag o prata om lite saker som har hänt det senaste får se om vi kan lösa det, har lite med det som jag skrev igår.

Tror inte jag kan fatta det beslutet själv har pratat med några av mina närmsta vänner om det o alla säger samma sak att jag ska avsluta vänskapen för dom ser hur dåligt jag påverkats av den, men det känns ändå så svårt om jag skulle göra det vet jag inte vad som händer den här personen betyder så j*vla mkt för mig men jag kanske borde tänka på mig först o främst innan jag börjar tänka på honom..  Vet att det är svårt att bara avsluta en vänskap bara så där men ändå anstränger jag mig mycket mer för den än vad han gör. Så jag vet inte om jag ska lyssna på alla dom andra och min hjärna som säger att han inte förtjänar mig eller om jag ska lyssna på mitt hjärta som säger att jag ska försöka få de att funka, försöka få han o lyssna o förstå....

 


Ska träffa Nathalie idag för mina andra planer blev inställda. Men kommer nog bli jätte mysigt var jätte länge sen jag träffade henne. Så vi ska åka en liten tur med henne moppe för första gången iår om hon får i gång den nån gång dvs. Så vi ska åka o lämna in hennes mobil sen vet jag inte vad som händer kanske träffa lite annat folk vem vet.
Men skriver nog igen senare idag vi får se.

Jag har tänk på en sak ganska länge nu. Det är att jag ALDRIG har påverkats så mycket av någon person som jag gör av den här personen. Jag tycker inte om att känna så är ingen bra känsla. Jag har kunnat kontrolera mina känslor jätte bra men sen jag träffa den här personen har det blivit svårare o svårare. När jag va yngre så grät jag aldrig om det inte var något jätte speciellt, men nu händer det väldigt ofta o jag vill inte det, jag vill inte visa mig svag!

Men jag fattar inte hur jag kan påverkas så mycket som jag gör, det är väl något speciellt med personen.
Jag har jätte lätt o öppna mig när vi pratar o vi pratar om nästan allt, men sen när jag blir sviken så börjar jag tvivla på våran vänskap. Jag vill inte må som jag gör nu, men jag vill ändå inte berätta hur jag känner för jag vill inte att du ska må sämre. Du ska inte få bära på mina problem när du har egna....