Nu har jag inte bloggat på ett tag men har haft lite andledningar till det. Från Torsdag till fredag var jag o min klass på klassresa vid Hindås. var jätte mysigt men kommer berätta mer om det i et senare inlägg o lägger upp massa bilder också. Igår när jag kom hem somna jag i soffan o sen messa Nathalie mig o sa att vi skulle till Nrj in the park så var bara att byta om o sen ta bussen. Men vi kom dit när det bara var 5 min kvar ungefär så vi umgick med massa kompisar istället men det var lika kul. Träffa folk jag inte träffat på jätte länge så vi gick runt några stycken på Liseberg o sen åkte jag, Nathalie, Josefine o massa pojkar till Café Skåne för killarna skulle äta så vi satt där en stund innan alla skulle åka hem.

Idag har jag inte gjort så mycket vilat mest har inte sovit så länge på nätterna så det var skönt att få göra det. Sen kom Emma hit så vi kunde ge pappa sin present så nu sitter vi tre o pratar lite innan Emma åker hem igen, o jag o pappa ska nog ut o umgås med folket på gården som har kräftskiva så får se hur det är.
Men ska försöka skriva mer annars få ni skälla på mig som vissa redan har gjort!

Här får ni iallafall några bilder från Hindås som Josefine har tagit...
 
Jag o Nathalie, hon höll på att döda mig..


Klassen :D


Söta Irma


Jag o Svante

Men det kommer mer bilder i natt eller imorgon så ni får vänta tills dess o så kommer jag skriva lite om vad som hände också :D


Nu sitter jag i skolan o har rast, så jag o halv min klass sitter men varsin dator o gör olika saker. Det är en ny sak för våran skolan att alla ettor får en dator som vi ska ha hela våran skolgång, så vi fick våra igår o vi sitter med dom så ofta som möjligt.

Efter skolan ska jagtill mormor en tund med mamma o sen ska vi till Frölunda o köpa nya skor

Här är några av alla datanördar

Nu sitter jag här med en ny frisyr o kollar på Pirates of the caribbean med pappa o käkar Ben & Jerry o dricker Schweppes.
Men kan berätta lite om helgen har ju inte skrivit på fyra dagar så ni undrar väl vad som har hänt. Men i fredags så mådde jag jätte dåligt så gick inte till skolan utan mamma hämta mig vid tolv så umgicks jag med henne o hjälpte till med olika saker t.ex åkte vi o handla, åkte till mormor o mötte Lena på tågstationen som skulle sova hos mamma den här helgen. Sen i lördags var jag i Mölndal med Julia o köpte födelsedags present till pappa som fyller år idag Grattis!! till honom! Men efter vi hade köpt presenten så åkte vi hem o gjorde i ordning oss o sen vid sex fem tiden åkte vi in till staden för att äta middag med Mamma, Emma o Lena på Tony's o innan vi åkte hem gick vi till 4-gott o köpte massa godis. Och till sist i söndags alltså igår så var det bara en slappar dag nu innan skolan börja igen. Och nu idag så har jag varit i skolan från tio till tre ungefär o sedan åkte jag hem en snabbis o vid kvart i sex åkte jag till Kållered för att möta Nathalie o sedan gå o klippa mig på Tingeling. Och nu sitter jag här i min nyta frisyr o ska snart gå o sova så jag orkar upp i morgon för då får vi äntligen våra datorer!

Men jag skriver förhoppningsvis i morgon så vi hörs då!

Min nya frisyr lite dålig bild men kommer bättre nån annan dag..


Volym grej till håret..






Nu har jag inte skrivit på ett tag men det är bara för skolan har kommit igång o sen när jag kommer hem har jag inte haft nån ork att sista vid datorn har bara tagit det lugnt.
Men idag i skolan så börja vi lite smått med dom vanliga lektionerna. Först hade vi datorkunskap men vi prata mest om annat som ska hända i skolan för vi får inte våra datorer förens nästa vecka, sen hade vi företagsekonomi o där fick vi lite info om vad vi ska göra under det här skolåret efter det hade vi lunch o det behövdes för jag var skit hungrig o efter de så hade vi inköp och varuhantering där vi också fick info om olika saker o sista lektionen var svenska där vi fick lära känna våran lärare o sen skriva en liten uppsats om oss själva.
Men har varit en ganska skön dag fick sluta tidigare på alla lektioner så fick långa raster och vi hann med bussen som vi inte skulle ha gjort om vi skulle sluta som vanligt.

Och imorgon är det äntligen fredag! Tycker att det har varit en jätte spännande o rolig vecka men känns ändå skönt att man får bestämma själv vilken tid man ska gå upp o få bestämma själv vad man ska göra iallafall i två dagar..

Men nu ska jag gå o kolla Paradise hotel Danmark har blivit lite beroende av det men skriver nog i morgon så ni får ha de!

Bara för vi e goa töntar :P

Idag var första dagen i den nya skolan!
Sov hos Nathalie igår till idag, så vi satt o kollade på Remember me och The Last song igår o sen gick vi o la oss vid elva men somna nog inte förens vid tolv. Jag vakna vid fem tiden o så gick vi upp kvart i sex o börja göra iordning oss o åkte sedan vid halv åtta.
Träffade massa man kännde innan det var "samling" vid kulturhuset fick massa info där innan man gick till salen med klassen. Men det verkar som en ganska bra klass känner runt 5 st från innan o så är vi 31 sammanlagt.

Imorgon är det fotografering o det är inget man ser fram imot blir aldrig bra på såna kort men får se hur de blir. Sen på onsdag är det Huleserken elr vad det heter, då ska man gå runt med klassen o göra massa uppgifter som 3orna bestämmer så får man antingen IG, G, VG, MVG o den klass som har högst poäng i slutet vinner pengar till klassen. Man får också poäng om klassen klär ut sig elr har den bästa flaggan.

Sen händer det lite fler spännande saker den här o nästa vecka men tänker inte berätta det nu utan ni får vänta några dagar.


Nu sitter jag hemma hos nathalie o har precis gjort i ordning mig o väntar nu på att hon ska bli klar. Vi ska in till stan o kolla runt lite "kulturkalaset" börja ju idag o sen ska vi se om vi hittar lite saker inför skolstarten o så kanske vi skulle träffa en kille som Natha måste prata ut med så får se vad som händer.

Men skriver kanske senare om jag hinner..


Nu är det verkligen länge sen jag skrev något här men det är bara för jag har inte haft lust, ork elr tid att göra det, men nu blir der förhoppningsvis ändring på det.
Det har ändå inte hänt så mycket under den tiden jag inte skrivit utan jag har umgåtts med mina underbara vänner o bara levt livet.
Något annat roligt som har hänt är att jag har äntligen kommit in på Hulebäck så nu ser jag nästan fram imot att börja skolan. Känns lite skönt att man känner minst 5 stycken som kommer börja i samma klass o sen några mer som börjar på skolan fast i andra klasser så kommer nog bli 3 bra år.

Men idag har jag iallafall varit på sjukhuset o tagit spruta igen o ett nytt blodprov så jag kan få veta hur det är med min nötallergi så får hoppas på det bästa.
Ïmorgon ska jag till ungdoms o sen ska jag o Nathalie till stan o kolla saker inför skol starten. Någon dag i veckan ska jag klippa mig också om jag får som jag vill o då blir det lugg o väldigt uppklippt.
Men kommer nog hända ganska mycket den här sista veckan innan skolan, ska träffa lite kompisar jag inte har träffat på länge, "Kulturkalaset" börjar imorgon så ska nog in till stan o kolla runt där sen får vi se va som händer.