Skolan!

Idag var första dagen i den nya skolan!
Sov hos Nathalie igår till idag, så vi satt o kollade på Remember me och The Last song igår o sen gick vi o la oss vid elva men somna nog inte förens vid tolv. Jag vakna vid fem tiden o så gick vi upp kvart i sex o börja göra iordning oss o åkte sedan vid halv åtta.
Träffade massa man kännde innan det var "samling" vid kulturhuset fick massa info där innan man gick till salen med klassen. Men det verkar som en ganska bra klass känner runt 5 st från innan o så är vi 31 sammanlagt.

Imorgon är det fotografering o det är inget man ser fram imot blir aldrig bra på såna kort men får se hur de blir. Sen på onsdag är det Huleserken elr vad det heter, då ska man gå runt med klassen o göra massa uppgifter som 3orna bestämmer så får man antingen IG, G, VG, MVG o den klass som har högst poäng i slutet vinner pengar till klassen. Man får också poäng om klassen klär ut sig elr har den bästa flaggan.

Sen händer det lite fler spännande saker den här o nästa vecka men tänker inte berätta det nu utan ni får vänta några dagar.


Kommentarer
Postat av: julia,

låter ju super bra! :D o du e ju min lille lågstadieelev :D


URL: http://juliadarling.blogg.se/ @ 2010-08-17 @ 23:14:40

Kommentera inlägget här:

När det står en liten röd stjärna (*) vid ett fält betyder det att det fältet måste fyllas i för att kommentaren ska kunna visas :)<3

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Länk till din hemsida/blogg (valfritt):

* Här kan du kommentera tills du sprängs:

  • Till bloggens startsida
  • Om

    Min profilbild

    RSS 2.0