Igår var jag ju ensam hemma men vid 6 så åkte Julia med mig ner till Kållered för att köpa lite mys. Hon köpte två Filmer, en tidning o lite godis o tjockisen som jag e köpte chips en dricka o lite godis. Sen när vi väntade på bussen och på bussen tog vi lite bilder som ni kommer se här nedanför.
Sen när jag kom hem satte jag mig o kolla på någon film o prata med en kompis som var lite förbannad så fick försöka lugna ner honom..

Idag har jag varit o solat så tror faktiskt jag har blivit lite brunare iallafall. Sen har det inte hänt så mkt har städat, köpt blommor till mamma e ju morsdag idag och duschat.

Imorgon ska jag o några till Kungälv för att kolla när Julia dansar. Så grym är hon, tror det är 5 gången jag e o kollar på henne o hon är lika bra varje gång om inte bättre.

Sen får man ju Gratta Oskar och Emil på födelsedagen! Båda fyller 16 idag stora pojkar blir dom nu så massa Grattis till dom!! :D






Idag fick man gå upp halv 8 för jag skulle till önneredsplan på deras invigning på konstgräset. När jag kom dit skulle jag stå vid lotteriet med Emma o Maddes föräldrar, sålde nog över hälften av grejerna tror jag fast vi bara stod där i två timmar. Sen så gick vi in i satte oss för det var så himla kallt, sen vid ett kom Glenn Hysén dit för att klippa av invigningsbandet o så va det kändismatch, fotograferingar o lite sånt. Men det har varit väldigt kul hade varit bättre om det inte hade varit så kallt o blåsigt.
Sen så körde pappa mig, Emma o Madde till frölunda så var jag med dom en stund innan jag tog bussen hem, så nu sitter jag här o väntar tills Julia e klar så ska hon följa med mig till kållered för jag ska köpa lite mys inför ikväll när jag e alldelles ensam. Pappa ska sova borta för han orkar inte åka hem när han e klar på jobbet o alla dom människorna jag har frågat har haft andra saker för sig så jag får sova ensam hemma i natt då.

Bilder kommer imorgon tog med Emmas kamera glömde min...

En annan sak som händer idag är att min Stora syster fyller 18 så massa Grattis till henne!<3333333
 
Födelsedagsbarnet<333

Idag var sista dagen på elevens val känner faktiskt att jag har hunnit med ganska mkt under den här veckan. Men efter redovisningarna hände något väldigt speciellt, vi i klassen skulle förbereda vårat hemliga projekt tills avslutningen. Tror det är något av det roligaste vi har gjort med klassen under dom här tre åren.
Men kan inte berätta vad det är för de e ju som sagt hemligt, men jag tänker lägga ut lite back stage bilder så får ni iallafall se lite vad som händer och kanske lista ut vad det blir/handlar om vilket jag inte tror ni gör.

Jag innan redovisningen





Nu lite bilder från det hemliga..

Fredrik normal


Fredrik...Hmm


Alice, Josse o Oskar


Hemligheten blev lite för tuff för Sebbe o JoeC tror jag...Elr??






Har ingen aning om vad Oskar gör där..


Men det var iallafall några bilder ni kommer nog få se resultatet av vad vi gjorde om två veckor ungefär :D


Skola idag hade matte hela dagen. Sen efter mötte jag Nathalie i Mölndal så åkte vi till backaplan för hon skulle till någon affär där o sen åkte vi in till stan o kolla runt där. Natha hitta en jätte söt avslutningsklänning som hon köpte, sen köpte vi varsin bikini överdel hon en blå o jag en rosa. Sen när vi hade varit där i några timmar åkte vi hem igen. Så jag har ätit o nu sitter jag o kollar runt på facebook.

Råka paja en knapp på min jacka igår också lite iriterrande men det får väl lagas elr så får jag gå o byta...

Men här är iallafall två bilder på min bikini



Elevens val den här veckan as skönt enligt mig för jag har lite saker jag inte är klar med. Idag har jag, Josefine o Alice varit o simmat i åby, var där klockan halv 7 i morse! Efter det åkte vi till skolan o jobba matte tills halv 2 sen åkte vi hem o där decka jag direkt i soffan va så himla trött. Sen väckte pappa mig när han kom hem snabbt innan han åkte till fotbollen igen, då gick jag o baka kladdkaka blev så himla sugen på det o sen laga jag mat till mig o pappa.
Nu sitter jag mätt o belåten o kollar på tv.
Imorgon ska jag till skolan igen o jobba matte o sen in till stan med Nathalie..

Sitter hos Alice nu o tänkte blogga lite nu när hon o Julia kollar på konstig film som jag inte vill se.
Annars idag har jag gymmat med mamma, var skit jobbigt men ändå skönt att få gjort. Efter det körde hon hem mig igen så grillade jag med pappa innan jag gick ner hit.

Nu får jag väl gå tillbaka till dom andra o vänta till dom har sett klart sen vet jag inte vad som händer vi får se.

Gammal bild på mig..Så blek är jag men det blir ändring på det ;)

Idag var det ju så mkt bätte väder än va det var igår.
Så idag har jag umgåtts med Nathalie. Hon hämtade vid ett så åkte vi hem till henne o hoppa studsmatta, sen ner till hemma kväll o köpte 4 glassar, dricka o ostbågar till Nathalie, sen så följde hon mig till bussen så jag åkte vid fyra.
Blev inte så länge idag för jag skulle grilla med familjen ,men vi ska iallafall in till stan i veckan för hon skulle köpa avslutnings klänning.

Men har varit helt underbart dag med det fina vädret o få umgås med Nathalie.

 


Hitta skit cool video när det är några killar som sjunger Lagy Gagas låt Bad romance, så grymma e dom...


Nu är det nästan bara två veckor kvar av skolan, känns väldigt skönt. Idag va sista lektions dagen nästan. Nästa vecka är det elevensval o då är ju alla elever utspridda o sen e det inte många dagar kvar.

Men idag har jag ju som sagt varit i skolan. Gjorde klart mitt förkläde i slöjden o lämna in ett bildarbete som jag är väldigt nöjd med.
Efter skolan hängde Wille med mig hem så jag kunde lämna lite saker o sen åkte vi in till stan i skit vädret. Jag fick äntligen köpa min snygga jacka o sen gick vi o satte oss på subway o käka, första gången jag åt där faktiskt.
Sen åkte vi hem igen för båda va skit trötta o så va det ju dåligt väder så det va inte så kul att gå runt i stan då.
Sen när jag kom hem somna jag nästan va så trött men fick hålla mig vaken för ja skulle käka middag.

Men har varit jätte mysigt idag iallafall enligt mig, förutom vädert o att vi va så trötta..

Imorgon vet jag inte vad som händer kanske ska träffa lite kompisar, träna med JoeC elr kanske hjälpa mamma med lite saker får se.

Men här kommer lite bilder på jackan o en väldigt vacker bild som Sawsan tog på mig på Tekniken.










Skola idag som vanligt, hade biologi prov som nog gick jätte dåligt. Efter skolan åkte jag hem o vänta tills pappa blev klar sen åkte vi o handla lite blommor o en mjukis djur som va en tiger, sen åkte vi o hämtade Emma o åkte hem till Malin o Thomas o träffade Theo.
Så himla söt var han, han är det sötaste bebisen jag har sett man kunde inte sluta se på honom. Han var grym på att sparkas o slåss också märkte man.
Det var helt underbart att få hålla honom man förälskade sig direkt.



Här kommer lite bilder på världens sötaste Theo<333







Morfar Jerker o Theo<33


Pappa Thomas o Theo<33

dsc05734 (MMS)

Sitter på bilden o snackar med massa pers o JoeC <3


Har ni märkt hur himla fint väder det har varit ute idag eller?
Det kändes lite segt att vara inlåst i skolan när det var så härligt ute. Men i skolan så hade vi SO prov tror det gick ganska bra, o imån så har vi biologi prov.

Efter skolan bestämde sig jag o JoeC för att promenera hem, det tog 1,5 timma men det var värt det. När vi kom till Mölndals centrum så köpte vi varsin Magnum o sen promenera vi vidare.
Sen när jag kom hem var jag helt slut så jag satte mig bara framför tvn en stund innan jag gick o lagade mat.

Men nu ska jag snart sova e skit trött så ni får ha det så bra...

dsc05731 (MMS)

Varit ute o promenerat med JoeC <3


Klockan 10 över 10 imorse föddes Theo Angholt. Han är helt underbar o jag börja gråta när jag fick se bilden på honom.
Kan skriva lite mer om honom senare om vikt,längd m.m


Har ju inte skrivit på länge förutom det tidigare idag, men ska skriva lite vad som har hänt i veckan o visa bilder.

Det som har hänt i veckan är att jag har varit o tränat med Nathalie o hon körde slut på mig, solat, massa filmkvällar med goa människor, middag hos Josefine, varit med när Emma övningskört, middag med Lena som har varit här över helgen o så är det nog saker jag har glömt..

Men här kommer bilder från veckan:

Emma efter vi hade varit på Taverna Mykonos en av mina favorit restauranger med Lena o Mamma.


Emma när hon övningskörde gick faktiskt jätte bra!


Jag hos JoeC innan vi åkte till Josefine på middag


Middag hos Josefine <33





























Länge sen jag skrev nu men skriver om veckan lite senare idag.

Men nu måste jag skriva om en mkt roligare sak.
Min syster ringde imorse o sa att hennes vatten hade gått o dom var på väg till sjukhuset. Så jag kommer bli moster inom dom närmsta dagarna :D

Så snart kommer man inte bara få se lilla Theo på bild utan i verkligheten<333

Kände inte dig men du hörde nästan ändå till min släkt. Du blev 44 år hoppas dom var bra fast dom var så få. Hoppas du har det bra där du är nu o jag vet att du kommer bli saknad här..





Tänk på låten inte det han säger innan

Måndag idag då. Skola som vanligt inget speciellt, förutom att jag flippa lite på en lärare men det ska vi inte gå in på. Efter skolan åkte jag till Östra o tog spruta o skulle få mina prov svar men så klart hade dom inte dom den här gången heller blir lite irriterad på det nu. Tog dom testerna för nästan 3 månader sen o dom kan inte bara slarva bort ett blodprov..


Men sen släppte pappa av mig vid nordstan så mötte jag Nathalie så vi gick runt o kollade lite i affärer o prata. Känns som det var länge sen jag umgicks med henne blir massa saker i vägen när vi ska ses. Men imån ska vi gymma lite också kommer nog bli ganska skönt va länge sen jag gjorde det för jag har varit sjuk o sån skit o det syns enligt mig att inte jag har tränat på länge o käkat skräpmat men det kanske bara e jag?

Julia lärde mig precis hur man lägger upp videor på bloggen så kommer bli mer sånt nu, hät kommer en till låt som jag håller på att lyssna sönder.. Man märker att jag har väldigt varierad musik stil lyssnar nästan på allt.


Julia spelar Reden på sin gitarr duktig e hon (självlärd)<33




En av mina favorit låtar så fiin e den<33



Har varit en vääldigt tråkigt dag idag. Vaknade vid 1 o sen har jag bara degat idag. Blir inte att man gör så mycket när man e hemma hos mamma för alla bor så långt bort.
Men jag måste städa o sånt idag också o sen tror jag att jag ska kolla på film om det inte finns nått bättre på tv.

Käkar Granatäpple :D

Va skolan idag som vanligt. hände inget speciellt förutom att jag nästan slutade andas på gympan. Jag va inte med utan jag hjälpte till nät tjejerna hoppa höjdhopp för ja e fortfarande sjuk, men sen efter dom var klara kunde inte ja motstå så jag hoppa lite själv, elr lite o lite hoppa ganska mkt så efter det kunde jag knappt andas va lite jobbigt.
Efter skolan åkte jag o solade en stund o handla mat med mamma. Sen har jag varit hemma o tagit det lugnt händer inte så mkt mer ikväll måste vila upp mig så jag blir frisk nån gång.

Dålig bild på min avslutnings klänning fick den igår..


Var en ganska skön dag i skolan idag. Började kl.9 i gympa salen o fick lära oss hjärt-och lugnräddning, sen så hade vi orientering o sen slutade vi. Har ju varit jätte skönt väder ute idag så det va lite mysigt o gå runt i skogen.

Sen när ja kom hem kolla jag min mejl o hade fått ett från den hemsidan som jag beställde min avslutningsklänning ifrån för några VECKOR sen o det stod att dom skickade den igår. Blev lite irriterad på det så hoppas jag får den snart då, för om den inte passar så måste jag hinna hitta någon ny.

Bilder från skogen














Är fortfarande sjuk, hatar det!
Gick till skolan o gjorde Nationella o sen åkte hem igen. Så jag har kollat film, sovit, suttit vid datorn o nu sitter jag o snackar med en kompis i tele.
Men ja ska snart börja städa så inte mamma blir sur, kanske skriver senare.


Har mått dåligt idag också, värsta hostan o jätte ont i halsen. Men jag tvinga mig själv till skolan o var där hela dagen. Gjorde muntligt i matte gick jätte bra fick högst poäng av dom i min grupp, är luite stolt för jag suger på matte.
Efter skolan mötte jag Bebis Nathalie i Mölndal o sen åkte vi in till stan för hon skulle köpa massa grejer. Sen tillbaka till Mölndal för hon skulle sola så fick sitta i det svin varma rummet i 20 min till hon va klar, trodde jag skulle dö av värmeslag.
Sen drog vi till Stadium XXL i sisjön o letade fotbolls skor till henne, vilket vi inte hitta. Sen släppte hon av mig vi 421 så tog jag bussen därifrån hem.
Det ända jag har gjort här hemma är äta, dega vid tv/datorn, snackat med Gurra<3 o testat mina nya kläder som jag äntligen fått, så det kommer nog bild på dom imån om jag orkar.

Men nu ska jag gå o sova är hur trött somhelst gonatt a de bra.

Föresten måste ni ju säga grattis till Josefine som fyller år idag (3/5) klockan slog om innan ja hade hunnit skriva klart.
Men ett stort Grattis till henne hoppas du hade en bra dag o visst längtar du till du får dina presenter :P

GRATTIS JOSEFINE<33

Pratade med min älsklings Gustav precis. Var jätte länge sen jag pratade med honom. Men det var skönt att göra det är så enkelt att prata o om man är ledsen gör han alltid som man mår bättre. Längtar verkligen tills jag ska upp till honom i sommar, då blir det ut på örarna, träffa allt folk och allmänt mys.

Han fyller år idag också stor blir pojken så stort grattis till min bejb!
Hoppas din dag blev helt underbar, vet ju att den börja bra för den första som gratta dig va ju jag :D

Men saknar dig Gustav o vi ses om några veckor förhoppningsvis Älskar dig bror <333


Igår var en skit rolig dag det med! Först åkte jag, Josefin och Julia in till stan för att hitta en avslutnings klänning till Josefin vilket vi gjorde så himla snygg var den. Hon köpte lite mer saker också, hatar att hon jämt har massa pengar. Hon köpte iallafall en skit snygg skinnjacka som jag hittade men hade inte råd :'( , en jeansklänning o en plånbok.
Julia hittade en jätte snygg kjol och jag köpte en foundation.

Sen drog vi hem så lagade jag o pappa mat, det blev grillat kött, avokadosallad och couscous skit gott var det.
När jag hade ätit klart mötte jag dom andra vid Tempo, köpte lite grejer o sen hem till Alice o flumma med alla pers. Men det var en skit rolig kväll satt vid chatroulett igen, snacka med några roliga svenskar som vi kanske ska träffa till sommaren :P

Idag skulle jag egentligen gymma med mamma men jag vakna imorse med ont i halsen och hosta, så vi åkte o handla istället o sen hem o laga mat.

Här kommer bild på hur jag såg ut igår och bild på min älskade jacka jag ska köpa när jag får pengar.

 


Igår var det en så jävligt rolia dag. Var hemma hos Alice o hade myskväll. Det var jag, Alice, Josefin, Josefine, Julia o i slutet kom Kim också.
Vi lyssna på musik, kolla tv o spela chatroulett så jävla kul. Fast vissa gör typ sjuka grejer där men det klickar man bort direkt. Men vi börja snacka men några sköna personer te.x martin som bor i Norge, Damien som bor i Polen o var så jääävla snygg och en australienare som ville lära oss surfa :D
Men dom var as schysta o alla va jävligt snygga. Så bdet blev lite som en engelska lektion för ingen kunde ju svenska.

Men idag ska in till stan med Julia o Josefin sen hem o grilla med pappa o sen hem till Alice igen med massa folk så det blir väl att sitta vid chatroulett igen

Men hoppas alla har haft en lika bra valborg som jag och kommer få en bra 1 maj.